ОБРАЋАЊЕ ПРЕДСЕДНИКА У НЕДЕЉУ Петковић: У 13:30 откриће нам све о преговорима у Бриселу

новости онлине

19. 08. 2022. у 13:43

ДИРЕКТОР Канцеларије за Косово и Метохију Петар Петковић одржава конференцију за медије поводом ситуације на Косову и Метохији.

ОБРАЋАЊЕ ПРЕДСЕДНИКА У НЕДЕЉУ Петковић: У 13:30 откриће нам све о преговорима у Бриселу

Фото: Танјуг

– Након изузетно тешког дана у Бриселу, чини се и готово најтежег дана у последњих једанаест година колико трају преговори, од јутрос смо наставили разговоре. Председник Вучић је од јутрос са својим сарадницима наставио напорно и вредно да ради на проналажењу компромисних решења о јучерашњем дану и свему што се јуче дешавало у Бриселу.

Петковић је потврдио да ће председник Србије Александар Вучић обратити народу у недељу у 13:30, када ће открити све о тешким преговорима у Бриселу

– Председник је своје обраћање одложио за недељу за 13 и 30 часова. У недељу ће о свему, о дијалогу, о предлозима, о томе како се Курти понашао говорити председник Александар Вучић – рекао је Петковић и додао:

– Будите сигурни да смо све дали од себе да се изборимо за мир. Имамо председника који се искрено и одлучно борио за српске интересе.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

У ПАНАМСКИМ медијима објављен је снимак са места убиства мушкарца између 40 и 45 година који је убијен у петак поподне. Према наводима тамошњих медија још увек није откривен идентитет убијеног који је убијен у белом аутомобилу.

30. 09. 2022. у 23:53

Коментари (109)

ГАРДИСТА (18) НАЂЕН МРТАВ У КАСАРНИ: Пратио краљичин ковчег на сахрани, изненада преминуо