АЛБАНЦИ СЕ СПРЕМАЈУ ЗА НАПАД НА СРБЕ: Сви специјалци прекидају одморе, јединице у пуном капацитету

Новости онлине

16. 08. 2022. у 17:22

КАКО сазнају "Новости", директор оперативе тзв. Косовске полиције налажио да сви специјалци од сутра прекидају одморе и да од сутра специјалне јединице морају бити у пуном капацитету и оперативне за деловање.

АЛБАНЦИ СЕ СПРЕМАЈУ ЗА НАПАД НА СРБЕ: Сви специјалци прекидају одморе, јединице у пуном капацитету

Дуге цеви све чешћа слика и на северу КиМ, Фото АП

Албанци свакодневно припремају терен за насилно спровођење нелегалних мера за које су најавили да ступају на снагу 1. септембра, када почиње примена одлуке о суспензији српских докумената и регистарских таблица.

Подсећамо, како су "Новости" већ писале, Куртијеви специјалци се убрзано обучавају за разбијање барикада и употребу тешких митраљеза.

Рано јутрос, како преносе наши извори, полиција тзв. Косова је успоставила осматрачницу код телекомуникационог репетитора изнад административног прелаза Јариње.

Осматрачница изнад Јариња

Истовремено, тзв. Мобилна гранична јединица КП, почела је да укопава у земљу цистерне за нафту, у циљу спречавања оштећења и експлозије.

Очигледно је да ово све указује на то да се Приштина спрема за удар на север КиМ и да се неће либити да употреби силу ако Срби не прихвате документа лажне државе.

Информације да КП поставља осматрачнице близу административних пунктова само потврђује сазнања "Новости" да Куртијеви специјалци увелико извиђају терен и бирају најподесније коте за напад.

Наше службе дошле су до сазнања да Албанци желе да инсталирају и снајперска гнезда, а мета би им били виђени локални Срби и функционери Српске листе.

Председник Александар Вучић у петак је открио да Београд зна имена шесторица наших људи чију ликвидацију спрема Куртијева власт.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Обука легендарне јединице која је оборила "невидљивог"

БОНУС ВИДЕО: СПЕЦИЈАЛЦИ РОСУ У АКЦИЈИ У ШТРПЦИМА - Наоружани упали у српске куће

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ВУЧИЋ: Ја се не борим ни за Путина, ни за Бајдена, већ за своју земљу

ВУЧИЋ: Ја се не борим ни за Путина, ни за Бајдена, већ за своју земљу

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић истакао је данас да се он не бори ни за Владимира Путина, ни за Џозефа Бајдена, већ за грађане Србије и државу Србију, и да га не интересује шта имају да му поруче страни лидери, већ да гледа да у овим тренуцима Србија не буде на њиховом удару.

28. 09. 2022. у 13:20

Коментари (7)

Имаш ДВЕ ХИЉАДЕ разлога за регистрацију на моззартбет.цом