ГЛИШИЋ ОДГОВОРИО ЋУТИ: Да не дај Боже имаш прилику да водиш државу, у њој не би било ни ваздуха

Novosti online

15. 08. 2022. у 20:13

ЛАЖНОМ екологу, пропалом студенту и беспосличару: Ћуто, охрабрује то што си се препознао у изразу идиот, јер једног лажљивца, манипулатора и преваранта тај израз најбоље и описује, каже Дарко Глишић, председник Извршног одбора СНС-а.

ГЛИШИЋ ОДГОВОРИО ЋУТИ: Да не дај Боже имаш прилику да водиш државу, у њој не би било ни ваздуха

Фото Танјуг

- По мом скромном мишљењу, боље би те оквалификовао израз морон али ако се ти одазиваш на идиот, немам ништа против и тако ћу те ословљавати. Дакле, уважени идиоте, поставио бих ти неколико питања. Да ли своја знања о заштити зивотне средине црпиш из свог образовања ?

Ако је тако, онда ми је јасно зашто се одазиваш на идиот. Па ти за 56 година живота ниси стигао факултет да завршиш. Факултет драмских уметности, који деценијама безуспешно студираш, има страшне везе са животном средином.

- Вечити студенту, да ли су твоја радна искуства уско везана са сазнањима о литијуму ?

Можда је боље да не одговараш на ово питање јер немаш ни две недеље радног стажа.
У супротном бих те ипак ословљавао са морону. Да ли своју дрскост базираш на подршци грађана у местима која су била тема везано за експлоатацију руде литијум ?

- Па имаш дупло више година него сто си гласова освајао у Недељицама и околини. Да не дај Боже имаш прилику дан да водиш државу, у њој не би било ни ваздуха а камоли свега онога што данас Србију чини најбржом растућом економијом у овом делу света. Дакле, уважени идиоте, једино вредно у твом данашњем реаговању на председниково обраћање је то сто си се препознао. Идиот, и тачка.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ВУЧИЋ: Ја се не борим ни за Путина, ни за Бајдена, већ за своју земљу

ВУЧИЋ: Ја се не борим ни за Путина, ни за Бајдена, већ за своју земљу

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић истакао је данас да се он не бори ни за Владимира Путина, ни за Џозефа Бајдена, већ за грађане Србије и државу Србију, и да га не интересује шта имају да му поруче страни лидери, већ да гледа да у овим тренуцима Србија не буде на њиховом удару.

28. 09. 2022. у 13:20

Коментари (57)

НОВИ МИГ-41: Лети до 5.500 км/х наоружан ракетама кинџал и циркон - обавља борбене задатке у стратосфери