КЕДС: У лажној држави Косово почињу рестрикције струје

Novosti online

15. 08. 2022. у 07:54

На тзв. Косову ће од данас бити уведене рестрикције струје. Како је КЕДС саопштио у недељу, потрошачи ће имати 6 сати електричну енергију, а затим 2 сата рестрикцију.

КЕДС: У лажној држави Косово почињу рестрикције струје

Д.Н.

Ови прекиди почињу од 8 часова, на захтев Оператора система, преноса и тржишта електричне енергије тзв. Косова (КОСТТ), упућен КЕДС-у – због несташица електричне енергије као последица глобалне енергетске кризе.

– КЕДС саопштава да је добио налог Националног диспечерског центра тзв. Косова, у саставу КОСТТ-а, да почне са рестрикцијама електричне енергије од понедељка од 8:00 часова. Ова ограничења, на основу послатог плана, биће до 2 сата за све потрошаче.

Дакле, потрошачи ће у понедељак имати 6 сати електричне енергије и 2 сата ограничења, наводи се у саопштењу.

Тзв. Косово, али и друге земље прошле зиме су се суочиле са енергетском кризом. Али предвиђа се да ће ова зима бити тежа у погледу енергетске стабилности због поремећаја на међународним тржиштима.

БОНУС ВИДЕО:

ШПАНСКИ ПРЕМИЈЕР ПОНОВИО У ТИРАНИ: Независно Косово је кршење међународног права

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

У ПАНАМСКИМ медијима објављен је снимак са места убиства мушкарца између 40 и 45 година који је убијен у петак поподне. Према наводима тамошњих медија још увек није откривен идентитет убијеног који је убијен у белом аутомобилу.

30. 09. 2022. у 23:53

Коментари (2)

ТРАГИЧНЕ СУДБИНЕ СТАЉИНОВЕ ДЕЦЕ: Његов коментар после синовљевог неуспелог самоубиства је ЈЕЗИВ, ћеркин живот строго контролисао