"НЕ МОГУ ДА ПОДНЕСЕМ РАСТУРАЊЕ ДРЖАВЕ" Вучић: Није сваки протест нешто што морамо да подржимо, морамо да бранимо Србију

Novosti online

12. 08. 2022. у 21:55

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић рекао је у емисији "Прва тема" да морамо да бранимо Србију.

НЕ МОГУ ДА ПОДНЕСЕМ РАСТУРАЊЕ ДРЖАВЕ Вучић: Није сваки протест нешто што морамо да подржимо, морамо да бранимо Србију

Фото: Printscreen ТВ Прва

- Не кажем да су то само пољопривредници, већ преваранти. И сви хоће да ударају на државу, али морамо да је бранимо. Говорим вам сушту истину. Ви кажете лако је изградити ауто-пут. Ево донео сам податке. Прво морамо да спроведемо експропријацију. Е сада, ви имате плац, и ми туда правимо ауто-пут. И сада је то пољопривредно земљиште, и пријавили сте то, ево показаћу вам стотине примера. И на основу тога плаћате порез. Вредност тог земљишта је процењена на 10.000 евра, и ви на то плаћате порез на имовину. И десет година сте плаћали, и нисте се бунили. А када дође држава и нуди 10 одсто више, ви тражите 10 пута већу цену - објаснио је он.

Вучић је запитао како да се реши то питање, и упозорио да се многи људи незадовољни ценом обраћају политичарима како би правили протесте.

- Чекајте бре људи, па Милош Велики нам је до сада спасио 80 људи. Апелујем на људе да воле своју државу. Да немамо маћехински однос према њој, само да је волимо. И да разумемо да није сваки протест нешто што морамо обавезно да подржимо. Некада су људи у праву, некада је истина на средини. Ја не могу да поднесем више растурање државе и да нико неће да плати порез и издаје фискалне рачуне - нагласио је председник.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

У ПАНАМСКИМ медијима објављен је снимак са места убиства мушкарца између 40 и 45 година који је убијен у петак поподне. Према наводима тамошњих медија још увек није откривен идентитет убијеног који је убијен у белом аутомобилу.

30. 09. 2022. у 23:53

КОМШИЈА ИЗ ПАКЛА: Дала му кључ да храни мачке, а онда је видела снимак са камере - страшно шта је урадио у њеном кревету (ВИДЕО)

КОМШИЈА ИЗ ПАКЛА: Дала му кључ да храни мачке, а онда је видела снимак са камере - страшно шта је урадио у њеном кревету (ВИДЕО)

ДА ЛИ стварно знате ко су вам комшије? Ово питање треба себи да постави Деби Веринг-Џонс (64) из Бирмингема коју је непријатно изненадио њен комшија у којег је имала поверење.

03. 10. 2022. у 20:26

Коментари (15)

ТРАГИЧНЕ СУДБИНЕ СТАЉИНОВЕ ДЕЦЕ: Његов коментар после синовљевог неуспелог самоубиства је ЈЕЗИВ, ћеркин живот строго контролисао