ВУЛИН О СРАМНОМ ПОТЕЗУ "ДАНАСА": Председник Вучић одбија да озбиљно схвати мржњу са којом живи, али надлежни органи би морали, полиција хоће

Novosti online

10. 08. 2022. у 20:27

МИНИСТАР унутрашњих послова Александар Вулин изјавио је да ће полиција "озбиљно схватити" то што је лист "Данас" открио адресу на којој живи председник Србије Александар Вучић.

ВУЛИН О СРАМНОМ ПОТЕЗУ ДАНАСА: Председник Вучић одбија да озбиљно схвати мржњу са којом живи, али надлежни органи би морали, полиција хоће

Фото: Танјуг

- У Србији закон важи за све и штити сваког осим ако сте Александар Вучић или члан његове породице. Да није тако, таблоид "Данас" би за откривање адресе на којој живи председник Србије Александар Вучић и његова деца био позван да објасни своје поступке и одговара за угрожавање безбедности Александра Вучића и његове породице. Мржња коју таблоид "Данас" шири према Александру Вучићу је разлог његовог постојања, али угрозити безбедност његове породице је бедно, чак и када долази од таблоида "Данас". Председник Александар Вучић одбија да озбиљно схвати мржњу са којом живи, али надлежни органи би морали, полиција хоће - изјавио је министар унутрашњих послова Александар Вулин, реагујући на сраман потез таблоида "Данас" који је објавио адресу на којој живи председник Србије Вучић са својом породицом.

БОНУС ВИДЕО:

ПОГЛЕДАЈТЕ: Овако је Јелена Томашевић певала Вучићу и Санчезу на шпанском

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

УДАРИО ГРОМ У АЕРОДРОМ НИКОЛА ТЕСЛА: Обустављен саобраћај, оштећена писта, службе процењују штету

УДАРИО ГРОМ У АЕРОДРОМ НИКОЛА ТЕСЛА: Обустављен саобраћај, оштећена писта, службе процењују штету

ПОЛЕТНО слетну стазу београдског аеродрома "Никола Тесла" погодио је гром и том приликом направио оштећење, због чега су полетања и слетања авиона привремено обустављена, саопштено је са аеродрома.

27. 09. 2022. у 16:38

Коментари (2)

Имаш ДВЕ ХИЉАДЕ разлога за регистрацију на моззартбет.цом