"НИКО НАС НЕ МОЖЕ ЗАУСТАВИТИ" Вучић објавио фотографију - "Правимо планове где желимо да доведемо нове инвеститоре" (ФОТО)

Новости онлајн

10. 08. 2022. у 13:14

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић објавио се на свом Инстаграм налогу фотографију на којој се у радној атмосфери налази у друштву са Данилом Цицмилом, својим саветником за инвестиције.

НИКО НАС НЕ МОЖЕ ЗАУСТАВИТИ Вучић објавио фотографију - Правимо планове где желимо да доведемо нове инвеститоре (ФОТО)

Фото: Инстаграм

- Много људи је на одмору, нема званичних састанака, па смо себи дозволили луксуз да не будемо у оделима. Много важније, са Данилом Цицмилом правимо планове у које окружне и општинске центре у Србији бисмо желели да доведемо нове инвеститоре из земље и иностранства.

- Много смо фабрика отворили, али и даље има места где то нисмо учинили и зато ћемо у наредном периоду дати све од себе да инвеститоре доведемо у Сомбор, Пожаревац, Кикинду, Врбас, Бачку Паланку, Неготин, Зајечар, Ужице, Прокупље, Нови Пазар, Пријепоље...

- На крају, све путеве, пруге, болнице, школе, позоришта, музеје, стадионе успели смо да изградимо и обновимо захваљујући новим фабрикама, већем извозу и убрзаном економском расту наше земље. То је трајно опредељење Србије и нико нас по том питању не може зауставити - написао је председник у опису фотографије. 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ВУЧИЋ: Ја се не борим ни за Путина, ни за Бајдена, већ за своју земљу

ВУЧИЋ: Ја се не борим ни за Путина, ни за Бајдена, већ за своју земљу

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић истакао је данас да се он не бори ни за Владимира Путина, ни за Џозефа Бајдена, већ за грађане Србије и државу Србију, и да га не интересује шта имају да му поруче страни лидери, већ да гледа да у овим тренуцима Србија не буде на њиховом удару.

28. 09. 2022. у 13:20

Коментари (116)

Имаш ДВЕ ХИЉАДЕ разлога за регистрацију на моззартбет.цом