У ХРВАТСКОЈ УСТАША ИМА ВИШЕ НЕГО ДОВОЉНО: Вулин оштро одговорио Милановићу

Новости онлајн

25. 07. 2022. у 15:07

МИНИСТАР унутрашњих послова Србије Александар Вулин реаговао је на наводе председника Хрватске Зорана Милановића да ће лично водити председника Вучића за руку у Јасеновац, негирајући да је у Јасеновцу побијено више стотина Срба, Рома и Јевреја, те да у Хрватској нема усташа.

У ХРВАТСКОЈ УСТАША ИМА ВИШЕ НЕГО ДОВОЉНО: Вулин оштро одговорио Милановићу

Фото: МУП/ЕПА

- Нико не треба да Александра Вучића води за руку у Јасеновац, довољно би било да се унуку јасеновачке жртве допусти да оде сам, без пратње и помпе. 

А усташа у Хрватској има више него довољно да се улице Миле Будака не укидају, да се кости убијене српске деце на Петровој гори преоравају и да се објављују књиге које тврде да су Срби починили геноцид над Хрватима у Другом светском рату.

И не само што усташа у Хрватској има, већ их има и више него довољно на местима где се доносе одлуке, па се тако одлучи да се доказаном, пресуђеном ратном злочинцу Главашу врате чинови и одликовања, да је "Олуја" и протеривање и убијање Срба легитимна акција и да се убицама српске деце на Петровачкој цести не суди - изјавио је министар унутрашњих послова Србије Александар Вулин, реагујући на изјаву Зорана Милановића.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ДВА НОВА УПОЗОРЕЊА НА НЕПОГОДЕ: Спремите се на време - олујни ветрови и грмљавина доносе велику количину падавина

ДВА НОВА УПОЗОРЕЊА НА НЕПОГОДЕ: Спремите се на време - олујни ветрови и грмљавина доносе велику количину падавина

РЕПУБЛИЧКИ хидрометеоролошки завод Србије (РХМЗ) издао је два најновија упозорења. Једно се односи на велику количину падавину данас, а друго за сутра за грмљавинске непогоде са градом и олујним ветром.

26. 09. 2022. у 12:52

Коментари (56)

НОВИ МИГ-41: Лети до 5.500 км/х наоружан ракетама кинџал и циркон - обавља борбене задатке у стратосфери