ВУЧИЋ ОПОЗИЦИЈИ: Зато сте хвалили Куртија, јер хоћете да протерате Србе са КиМ?!

Novosti online

06. 07. 2022. у 13:27

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић на питање новинара коментарисао је то што је Здравко Понош рекао да је "одговор Србије на провокације Аљбина Куртија то што Милан Радојичић покушава представи као Зеленског".

ВУЧИЋ ОПОЗИЦИЈИ: Зато сте хвалили Куртија, јер хоћете да протерате Србе са КиМ?!

Фото: Танјуг

- Сувише је озбиљна ситуација на КиМ да би неозбиљни људи правили шале и поређења Милана Радојичића са Зеленским. Нити мислим да би се Зеленски обрадовао, а још мање Милан Радојичић - рекао је Вучић и додао:

- Што се тиче одговора државе Србије, мој одговор је прво: А где би то требало да буде Милан Радојичић који је са КиМ или бисте већ желели да наш одговор буде да повучемо или кажемо људима са севера да се повуку у централну Србију. Да ли је то одговор тих политичара из опозиције? То где је Милан Радојичић је његова приватна ствар, која нема везе са државом. Нити је имало, нити ће да има. Моје питање је да ли вам смета што је неко у својој кући, на свом огњишту?! Хоћете да га протерате? Зато сте хвалили Куртија у појединим медијима у Србији? Зато сте га волели толико, јер хоћете да протерате Србе са КиМ? То је ваша идеја? Или глупости које читам у приштинској штампи да Вучић прети. А чиме? - упитао је Вучић.

Он је нагласио да је Србији потребан мир и развој, а не сукоби.

Србији је потребан мир, а не сукоби. Потребан нам је развој, људи који су срећни због тога што могу да раде и да пристојно зараде.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (74)

ЧУВАР ТАЈВАНСКОГ НЕБА: Тиен-Кунг 3 - домет 200 км, уништава више циљева одједном