ПРЕДСЕДНИК ВУЧИЋ НАЈАВИО: Уложићемо значајан новац у обнову путева на територији Ивањице, Ариља, Пожеге и Косјерића

Новости онлајн

06. 07. 2022. у 11:52

ПРЕДСЕДНИК Александар Вучић најавио је данас да ће држава уложити значајан новац у обнову локалних и регионалних путева на територији општина Ивањица, Ариље, Пожега и Косјерић.

ПРЕДСЕДНИК ВУЧИЋ НАЈАВИО: Уложићемо значајан новац у обнову путева на територији Ивањице, Ариља, Пожеге и Косјерића

Фото: ПРинтскрин

- Колико видим, путеви су вам све - рекао је Вучић током обиласка породичне фирме за производњу садница, откуп и прераду јагодичастог воћа "Флорива" у селу Радаљево код Ивањице.

Вучић је додао да је његов посао да разговара са свим грађанима и да ни не зна, када му неко прилази на улици, за кога је тај политички опредељен.

- Даћемо значајне паре, највеће паре до сад за Ивањицу, али морамо да видимо и за Ариље, Пожегу и Косјерић, за све читири опшитне, да поправимо локалне и регионалне путеве - рекао је Вучић.

Председник је најавио да ће данас обићи и Голију која је туристички све интересантнија, како би видео да ли држава може ту нешто да помогне и уложи.

Вучић је подсетио да ће кроз Ивањицу проћи ауто-пут ка Црној Гори и додао да је деоница Ивањица—Сјеница најтежа деоница, тежа од деонице Дуга Пољана — Бољаре на граници са Црном Гором.

- Сада се мучимо са градњом тунела Муњино брдо (на деоници Прељина—Пожега), због компликоване геодезија у тунелу - навео је Вучић.

Председник Асоцијације произвођача малина и купина у Србији Добривоје Радовић Вучићу је уручио захвалницу у име малинара зато што је, како је рекао, држава испунила све што је обећала малинарима.

Радовић је казао да је Ивањица добила 250 трактора са механизацијом, минерално ђубриво и друго.

Председник је узвратио да зна да посао са малинама није лак, и да малинари никад нису задовољни ценом, али да је она сада таква да би било срамота рећи да није добра цена малине.

Признао је да када је био млађи, никако није волео да једе малине, али да их је са годинама заволео, те да би сада "само њих јео".

- Што би рекли, свако је у младости био левичар, а после је постао мало паметнији - нашалио се Вучић.

Наводећи да први пут долази у посету Ивањици као председник, Вучић је у разговору са мештанима обећао је да ће држава помоћи изградњу неколико локалних путева који су важни за мештане у том крају.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (69)

УЖАС НА ПОЗНАТОМ ЛЕТОВАЛИШТУ: Дечака (8) напало неколико ајкула - чуо сам вриштање, било је много крви