СРПСКА ЛИСТА ОДГОВОРИЛА НА НАПАДЕ ОПОЗИЦИЈЕ: Косово и Метохију су "бранили" тако што су бежали у Румунију

Novosti online

03. 07. 2022. у 18:15

НИКАДА напади из Приштине нису прошли, а да уз њих не иду напади квази Срба, квази патриота и квази отаџбинара који су више од деценије на власти “бранили” Косово и Метохију тако што су бежали у Румунију кад су у Приштини једнострано пролашавали независност или тако што су дозвољавали да у мартовском погрому нестају српска села, убијају Србе и уништавају српске манастира, а да при том прстом нису мрднули, саопштила је Српска листа.

СРПСКА ЛИСТА ОДГОВОРИЛА НА НАПАДЕ ОПОЗИЦИЈЕ: Косово и Метохију су бранили тако што су бежали у Румунију

Фото: Д. Зечевић

- Ето тако квази отаџбински покрет Славише Ристића, или виртулени одбори Вука Јеремића без чланова, замишљају да треба да се брани српски народ, или још боље тако што су туђу децу за време своје страховладе слали на сузавац, шок бомбе, гумене и праве метке а они се борили за кафанским столом око свињског и јагњећег печења.

Илузорно је њима говорити о борби Александра Вучића и Српске листе за српски народ на Косову и Метохији, јер они тај народ никада нису прихватали као свој, јер су се од њега одродили оног тренутка када су молили западне центре да једнострану независност Косова признају, али након избора.

Њима је криво што Срби и Србија држе телекомуникације у својим рукама, што ће држати енергестки систем у својим рукама, што су опстали и постали јединственији него икад, од Лешка до Штрпца, и од Осојана до Кусца, јер сваки српски успех за њих и њихове менторе је пораз. 

И из последњих претњи Срби ће уз свог председника Вучића и Српску листу изнаћи најбољи пут за овај народ, без њих као и у претходне 23 године, јер нам никада нису помагали, већ одмагали.

А што се броја рођене деце тиче, заборавили су да помену да су се у њихово време деца рађала само у Митровачком породилишту а да се данас рађају у Грачаници и Гњилану, и да је тај број много већи него када су они одлучивали о животу и смрти на овим просторима, јер се тада нису градили клиничко болнички центри нити зграде факултета и Универзитета, већ њихове виле и палате - наводи се у саопштењу Српске листе.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

Данас славимо ТРИ ВЕЛИКА СВЕТИТЕЉА: Како бисте очували МИР у породици, обавезно испоштујте ове обичаје