БРНАБИЋ: Имамо шампиона! Додуше, у неславној дисциплини лупања глупости и причања регионалних небулоза

Novosti online

30. 06. 2022. у 11:50

АНА Брнабић, премијерка Србије, на Твитеру је коментарисала изјаве Балше Божовића које је изговорио на телевизији Н1.

БРНАБИЋ: Имамо шампиона!  Додуше, у неславној дисциплини лупања глупости и причања регионалних небулоза

фото: TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC/ nr

"Имамо шампиона! То данас слободно и самоуверено можемо да кажемо! Додуше, у неславној дисциплини лупања глупости и причања регионалних небулоза, али шампиону се у зубе не гледа.

Глупости које је, без икакве срамоте, синоћ на Н1 изговорио Балша Божовић НИКО НИКАДА, ни у Србији, ни у региону, није до сада изговорио, а богами смо до сада свашта чули.

1. „Не постоји лицемеран однос Запада према Србији, већ Србије према Западу“, каже Балша. Значи, није лицемерно да УН резолуцијом 1244 обришете под или згазите територијални интегритет Србије док се кунете у неповредивост територијалног интегритета међународно признатих земаља?

2. Вучић се „изнервирао” јер је хтео да Косово* постане део Отвореног Балкана, а „очигледно да од тога нема ништа”, каже Балша, јер шта га брига што је Вучић, као и Рама, сто (100) пута поновио да су сви из региона позвани да учествују, али да никога нећемо молити. 

3. „Није тачно да само Приштина није испунила обавезе из Бриселског споразума“, каже Балша. Да одрастао човек не уме да броји до 15 (број тачака Бриселског споразума), то је забрињавајуће. Од тих 15, чак 6 је о обавези Приштине да оснује ЗСО. Обавезе Београда све испуњене!

4. „Дритан Абазовић игра онако како Вучић свира”, каже Балша. Балша је данас директор некакве „Регионалне академије за развој демократије“ и у том капацитету успео је брутално да увреди демократски изабраног премијера једне земље у региону. Заиста за респект.

5. Темељни уговор Црне Горе и СПЦ врши „ревизију историје Црне Горе“ и представља атак на „црногорски идентитет”, каже Балша који изгледа зна више о „црногорском идентитету“ од легитимно изабране Владе Црне Горе. Капа доле.

6. Састанак руководства Србије и Црне Горе „није ресетовање односа него поновно активирање подела”, каже Балша. Обично људи када желе да активирају поделе, они седну и разговарају...у Балшином свету.

Закључак се, на крају, сам намеће: Балша Божовић лута беспућима у потрази за извором финансирања", написала је Брнабићева на Твитеру.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (5)

КИНЕСКИ РАЗАРАЧ: Ово је једна од најсмртоноснијих интерконтиненталних ракета - до Америке може стићи за 20 минута