УХАПШЕНОМ СРБИНУ 30 ДАНА ЗАТВОРА: Власти лажне државе одредиле притвор Милораду Ђоковићу

Д. З.

29. 06. 2022. у 18:30

МИЛОРАДУ Ђоковићу из Витомирице код Пећи који је у понедељак ухапшен због сумње да је 1999. године учествовао у наводном ратном злочину, судија Основног суда у Приштини одредио је притвор до 30 дана.

УХАПШЕНОМ СРБИНУ 30 ДАНА ЗАТВОРА: Власти лажне државе одредиле притвор Милораду Ђоковићу

Фото: Приватна архива

Ђоковић, који је остао да живи у свом селу, према речима његовог адвоката Василија Арсића никада није био активни припадник војске или полиције Србије и остао је после ратних дејстава у свом селу.

Иако му је у мартовском погрому запаљена кућа, он је успео да направи нову кућу и наставио је да живи на свом имању, што како истиче адвокат Арсић, сасвим сигурно не би учинио да је починио било какав злочин.

Иначе, иако је тзв. косовска полиција ухапсила Милорада Ђоковића из Витомирице код Пећи, због сумње да је 1999. године учествовао у ратном злочину, овај ухапшени Србин, према речима његовог браниоца, не зна ништа о злочину који му се ставља на терет.

Међутим, Ђоковић се последњих година тужио са локалним властима због плаца који је добио од општине Пећ деведесетих година на којем је саградио кућу али је тзв. Виши суд Косова пресудио у његову корист.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Обука легендарне јединице која је оборила "невидљивог"

БОНУС ВИДЕО: "ТАЈ ЋЕ СНАЈПЕР НАШ ДА БУДЕ!" Погледајте како су млади Срби дочекали смену страже РОСУ

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)