ВУЧЕВИЋ: Права је срећа што у овако изазовним временима српским државним бродом управља неко ко је свестан Видовдана и његове тежине

Novosti online

28. 06. 2022. у 21:15

Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић присуствовао је данас свечаној церемонији доделе видовданских награда у Палати Србија.

ВУЧЕВИЋ: Права је срећа што у овако изазовним временима српским државним бродом управља неко ко је свестан Видовдана и његове тежине

Фото Н. Карлић

Он је на свом инстаграм налогу написао:

-Наш народ је веровао да се на Видовдан може видети будућност, и ја је испред себе видим – на овај велики дан, присуствујем свечаној церемонији доделе видовданских одликовања и ступању на дужност председника Републике у другом мандату. Александар Вучић поносито брани боје наше земље, баш како су нас заветовали преци и овај свети, велики дан, који је кроз векове пратио нашу земљу. Србија је непоколебљива. Србија се не савија.

Србија је поносита. Србија зна своју прошлост и мудро бира своју будућност. Права је срећа што у овако изазовним временима српским државним бродом управља неко ко је свестан Видовдана и његове тежине, човек коме је интерес Србије изнад свега и државник прекаљен у тој, толико захтевној, политичкој арени. Александре, други мандат ће ти бити тежи него први. Желим ти срећу, здравље и снагу да издржиш, а ми, твоји сарадници, учинићемо све да барем мало олакшамо посао и примимо део терета на своја плећа- стоји на званичном Инстаграм профилу првог човека Новог Сада.

(нсуживо)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

НОВИ СНИМАК ЛЕПЕ ПРЕМИЈЕРКЕ: Шта ће муж рећи на ово? (ВИДЕО)