ЗА СВАКИ ДАН ИМАЈУ НОВУ ЛАЖ Вучић: Интерес земље и грађана су много важнији од одговарања на сваки њихов напад

Novosti online

29. 05. 2022. у 13:11

ПРЕДСЕДНИК је рекао да су се многи смејали пре разговора са Путином, а да сада, после овако доброг договора, нико неће хтети да се извини.

ЗА СВАКИ ДАН ИМАЈУ НОВУ ЛАЖ Вучић: Интерес земље и грађана су много важнији од одговарања на сваки њихов напад

Фото: Танјуг

- Неки људи у Србији живе од једне до друге лажи. Немају проблем никакав са тим. На нама је да покажемо људима да се боримо за њихове интересе. Видите, Србија од Албаније до Италије извози и брашно, и шећер и уље. Једино соли нисмо имали, али смо купили на време. Сада имамо више него што нам је потребно. О томе се водило рачуна раније, и показали смо бригу. А што се тиче оних који увек хоће да оцрне своју државу, не заборавите да су то они који су до пре три месеца говорили да неће дозволити да се гради метро. То су они који су говорили да ће срушити Београд на води, у који данас одлазе у ресторане и кафиће - истакао је Вучић.

Он је додао да су неки једва дочекали да објаве монструозне лажи да је тукао затвореника у Петрињи, иако тамо никада није био.

- За сваки дан има нова лаж, баш их брига и даље. А не можете сваки дан да им одговарате. Интерес земље и грађана су много важнији од одговарања на сваку њихову лаж. Ја мислим да они немају никакву грижу савести. Народ је тај који процењује по резултатима рада. Људи могу да виде како то изгледа у другим земљама, а како код нас, и сви виде колико сустижемо друге - закључио је Вучић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)