ПОКРЕТ СОЦИЈАЛИСТА ОДГОВОРИО ЋУТИ: Може он Вулина да вређа онолико колико га и мрзи али Србију неће уништавати

Novosti online

28. 05. 2022. у 08:38

ПОКРЕТ социјалиста одговорио је Александру Јовановићу Ћути, лидеру "Еколошког устанка", који је изнео лажи и увреде на рачун министра полиције Александра Вулина.

ПОКРЕТ СОЦИЈАЛИСТА ОДГОВОРИО ЋУТИ: Може он Вулина да вређа онолико колико га и мрзи али Србију неће уништавати

Фото: Покрет социјалиста

- Сваки јавни иступ Александра Јовановића Ћуте увек подсети колико су случајни Срби и лажни еколози опасни за даљи развој и просперитет наше државе и грађана, а најопаснији су они који уз натезање пљоске и узимања недозвољених супстанци позивају на крвопролиће и рушење уставног поретка- наводе из Покрета социјалиста.

- Наш лидер Александар Вулин изузетно смета разним Ћутама и лажним еколозима који нису успели да спроведу нови Мајдан у Србији и тиме оправдају милионе које су добили од једне моћне европске земље. Александар Вулин смета, зато што није дозволио да се нити једна српска глава разбије, то Чута Вулину не може да опрости.

Антисрпску настројеност и борбу за стране интересе, Ћута је покушао безуспешно да прикрије преко концепта о зеленој агенди, баш као и то да не добија новац претежно од једне моћне европске земље. Причом о зеленој агенди, покушао је да наруши мир, стабилност и безбедност ове земље. Колико год да је зао, подмукао и опасан, Ћута је раскринкан и заустављен. Може Ћута Александра Вулина да вређа онолико колико га и мрзи, али пијани и дрогирани лажни еколог Србију неће уништавати- одговорио је Покрет социјалиста Александру Јовановићу Ћути лидеру "Еколошког устанка" који је изнео лажи и увреде на рачун министра полиције Вулина.

Народни посланик Покрета социјалиста Бојан Торбица одговорио Ћути: Због нестварне памети и лепоте народ Ћуту држи далеко од власти и још горе, далеко од дозволе

- Лепи Ћута је све у праву, наш председник Вулин није леп. Ћута је леп и то је најважније.

Ћута има само један проблем, народ не воли такве лепотане као што је он и зато га из чисте зависти због његове нестварне памети и лепоте народ држи далеко од власти и још горе, далеко од  дозволе за малу хидро-електрану. Тешко је бити лепши од Ћуте, али је лако бити паметнији- одговорио је народни посланик Покрета социјалиста Бојан Торбица Александру Јовановићу Ћути лидеру "Еколошког устанка" који је изнео лажи као и личне увреде на рачун министра Вулина.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

Велики повратак Доналда Трампа у Белу кућу – ово се дешава једном у 130 година!