ВУЧИЋ О УВРЕДАМА МИЛАНОВИЋА НА РАЧУН АНЕ БРНАБИЋ: "Много више говорите о себи, него о њој"

Танјуг

26. 05. 2022. у 12:03

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић оценио је данас да напади на премијерку Ану Брнабић из Хрватске много више говоре о онима који је нападају, него о њој.

ВУЧИЋ О УВРЕДАМА МИЛАНОВИЋА НА РАЧУН АНЕ БРНАБИЋ: Много више говорите о себи, него о њој

Фото: Новости

- Када хистерија настане, ту нема озбиљних аргумената. Када вређате Ану Брнабић онако јадно и на личној основи, много више говорите о себи, него о њој - казао је Вучић одговарајући на питања новинара о Милановићевим увредама на рачун премијерке Србије.

Председник истиче да сматра да је много важно да се покаже да ратни злочини не могу да остану некажњени, а све остало, све те политичке игре, вриска, дрека, хистерија, никоме нису нарочито битне.

- То је политички фолклор, нажалост - додаје.

На питање да прокоментарише фотографију која се појавила на друштвеним мрежама, а на којој матуранти у Славонском Броду заједно са професорком у маскирним панталонама шаљу усташки поздрав, председник Србије каже да нема никаква сазнања о томе и да зато не жели да коментарише.

Додаје да не зна да ли се ради о правој фотографији или фотомонтажи и изражава уверење да ће органи власти у Хрватској знати да предузму шта је потребно.

- Фашизам је тешка болест против које морамо да се боримо на сваком месту и верујем да ћемо указивањем на то каква је то пошаст била, али и не умањујући могућност обнове такве болести у Европи и свету, спречити да се то догоди - казао је Вучић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)