НАПАД НА ПРОСТОРИЈЕ СНС У БЛОКУ 70: Из странке поручују - "Опозиција покушава насиљем да добије оно што није успела на изборима" (ВИДЕО)

Новости онлајн

24. 05. 2022. у 20:33

ПРОСТОРИЈЕ Српске напредне странке општинског одбора Нови Београд нападнуте су данас, саопштено је из те странке.

НАПАД НА ПРОСТОРИЈЕ СНС У БЛОКУ 70: Из странке поручују - Опозиција покушава насиљем да добије оно што није успела на изборима (ВИДЕО)

FOTO: Novosti

Њихово сапштење преносимо у целости:

"Новобеоградски одбор Српске напредне странке обавештава јавност да је данас 24. маја 2022. године извршен још један напад на наше просторије. На мети вандала овога пута био је Месни одбор у Блоку 70. Ово је један у низу напада на просторије новобеоградског одбора СНС-а којим се уништавају службени простор наше странке, излози и ружи фасада.

FOTO: Novosti

Напад се десио усред бела дана, у 16.38, у тренутку када је шеталиште било пуно пролазника и деце која су се враћала из школе која се налази у непосредној близини.

Ова провокација спроведена је у жељи дела опозиције да насиљем добију оно што нису били у стању демократским средствима на изборима одржаним у априлу ове године. 

Оно што даје снагу нама у Општинском одбору Српске напредне странке Нови Београд - јесте подршка грађана програму и резултатима странке коју предводи председник Александар Вучић те позивамо наше чланство да не наседа на овакве провокације.

Општински одбор СНС Нови Београд позива државне органе да идентификују починиоца и приведу га правди", наведено је у саопштењу које потписује повереник ОО СНС Нови Београд, Стево Марушић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)