ГРАДОНАЧЕЛНИК ВУЧЕВИЋ: Људи треба да разумеју зашто полиција и надлежни морају да ураде процедуру, Новосађане молим да остану мирни

Novosti online

20. 05. 2022. у 20:43

ГРАДОНАЧЕЛНИК Новог Сада Милош Вучевић прокоментарисао је, у емисији “Град и ми”, данашње дојаве о бомбама у школама на територији града и поручио грађанима да остану мирни и сталожени.

ГРАДОНАЧЕЛНИК ВУЧЕВИЋ: Људи треба да разумеју зашто полиција и надлежни морају да ураде процедуру, Новосађане молим да остану мирни

Фото Ж. Кнежевић

-И тада морамо поступати по процедурама. Иако већина нас претпоставља да су то лажне бомбе, али са тим се не може играти. Када је у питању дојава о 250 бомби, довољно да је, не дај Боже, једна права. Људи морају да разумеју зашто полиција и надлежни морају да ураде процедуру, што струка каже да се мора урадити. Да ли је у питању рат против Србије у то не сумњам - рекао је градоначелник.

Он је рекао да морају да остану хладнокрвни и не показују нервозу, јер је то и циљ. Истакао је да нико није правио панику и да није било инцидентних ситуација.

-У среду је дојава стигла у поподневним сатима и није реметила редовно функционисање. Ово данас је две искомпликовало све. Морамо да додамо чињеницу да смо 3 обданишта да испразнимо, јер су у близини основних школа. Хвала професорима, учитељима, руководствима, ученицима и родитељима. Изражавам бојазан да ће се ово наставити- додао је Вучевић.

Први човек Новог Сада се нада да ће држава открити ове почиониоце узнемиравања јавности, али да то није лако. Поручио је Новосађанима да остану мирни, не подлежу притисцима и да верују својој држави.

(нсузиво.рс)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ЗЕЛЕНСКИ О МОГУЋЕМ НАПАДУ ИЗ КОМШИЛУКА: Ако нападну, одговорићемо - то неће бити ударац, већ шамар