ПОКРЕТ СОЦИЈАЛИСТА ОДГОВОРИО САВУ МАНОЈЛОВИЋУ: Напада Вулина зато што му подмукао план да посвађа Србе и уништи Дан државности није успео

Новости онлајн

17. 05. 2022. у 15:20

ПОКРЕТ социјалиста одговорио је Саву Манојловићу из Крени-промени на лажи на рачун министра унутрашњих послова Александра Вулина.

ПОКРЕТ СОЦИЈАЛИСТА ОДГОВОРИО САВУ МАНОЈЛОВИЋУ: Напада Вулина зато што му подмукао план да посвађа Србе и уништи Дан државности није успео

Фото Министарство одбране

- Саво Манојловић никада није успео да демантује нашег лидера и министра унутрашњих послова Александра Вулина, који је врло јасно и недвосмислено рекао да Манојловић добија милионе од Сороша и Рокфелера, али зато кад год добије прилику за то, па чак и пред судом, лаже и напада Александра Вулина. 

Око 200 Савових лажних бораца за екологију покушало је да за Дан државности спречи породицу ђенерала Раденовића да прими орден. 

Покушали су да спрече председницу Републике Српске Жељку Цвијановић, лекаре, војнике, полицајце и пријатеље Србије да приме одликовање, покушали су да покваре Србији празник. 

Оптужити министра полиције, који је током Дана државности сачувао ред и одбранио закон, да је одговоран за инциденте на протесту, може само бескрупулозна лажовчина која је добила милионе евра из иностранства да ровари по Србији и изазива нереде. 

Зна Манојловић да би у земљама у којима живе његови спонзори за изазивање насиља и рушење поретка добио вишегодишњу робију, баш као што му је криво што у Србији није разбијена нити једна глава. 

Зато што му подмукао план да посвађа Србе и уништи Дан државности није успео и зато што је раскринкан од стране министра полиције, баш зато Манојловић толико мрзи и напада Александра Вулина", одговорили су у Покрету социјалиста Саву Манојловићу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ЕСТРАДНИ ПЕНЗИОНЕРИ: Ко преживљава, а ко прима 2.200 евра?