СЕДНИЦЕ ГИК: Одбијено 95 приговора

Novosti online

12. 04. 2022. у 22:11

ГРАДСКА изборна комисија града Београда водбила је вечерас, на 27. седници, 95 приговора на гласање на бирачким местима на изборима за одборнике Скупштине града Београда одржаним 3. априла 2022. године.

СЕДНИЦЕ ГИК: Одбијено 95 приговора

Фото: Беоинфо

Приговоре су поднели Коалиција Душко Вујошевић - Борис Тадић - Ајмо људи и Коалиција Уједињени за победу Београда. На седници је такође одбијен и 21 приговор изјављен против решења о исправљању записника о раду бирачког одбора на бирачком месту. Ове приговоре поднела је Коалиција Уједињени за победу Београда.

Градска изборна комисија вечерас је одржала и 28. седницу на којој су донета решења којима се обуставља поступак по приговору Коалиције уједињени за победу Београда на бирачком месту број 7 у Градској општини Раковица и бирачком месту број 57 у Градској општини Звездара.

Решења о обустављању Поступка по приговору Градска изборна комисија донела је јер је на 26. седници већ усвојен приговор Коалиције Владета Јанковић - Уједињени за победу Београда и поништено гласање на изборима за одборнике Скупштине града Београда на бирачком месту број 7, као и приговор Коалиције Душко Вујошевић - Борис Тадић - Ајмо људи на бирачком месту број 57.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НАМА ЈЕ СРБИЈА СВЕТИЊА, А ЊИМА ПОСЛОВНИК: Јака порука председника Вучића након хаоса који је правила опозиција

НАМА ЈЕ СРБИЈА СВЕТИЊА, А ЊИМА ПОСЛОВНИК: Јака порука председника Вучића након хаоса који је правила опозиција

РАЗЛИКА између нас и њих је што је нама Србија светиња, а њима пословник. Ми смо показали да смо спремни и да чујемо и саслушамо све, а они нису у стању да чују ништа. Када год мисле да ће неког да заплаше, они морају да погледају себе у лице. Срећом, такве кукавице Србију не воде и никада је неће водити.

02. 02. 2023. у 13:42

ВИ ЈУНАЦИ ДА МЕ БИЈЕТЕ Вучић оштро против опозиције - Надали су се капитулацији, сад кад виде да тога нема, пропало им је све

"ВИ ЈУНАЦИ ДА МЕ БИЈЕТЕ" Вучић оштро против опозиције - Надали су се капитулацији, сад кад виде да тога нема, пропало им је све

У СКУПШТИНИ Србије данас је дошло до инцидента када су након скандирања посланици опозиционих странака прекинули обраћање председника Србије Александра Вучића.

02. 02. 2023. у 14:04

ИЗМАСАКРИРАЛИ ДЕТЕ (11) НА ГРОБЉУ: Крвна освета - баба Вишња стигла из ЦГ и пратила га месецима, чак га је и мазила у крилу

ИЗМАСАКРИРАЛИ ДЕТЕ (11) НА ГРОБЉУ: Крвна освета - баба Вишња стигла из ЦГ и пратила га месецима, чак га је и мазила у крилу

СЛУЧАЈ из седамдесетих година прошлог века у Зеници остао је забележен као један од бруталнијих злочина у историји СФР Југославије.

02. 02. 2023. у 21:00

Коментари (0)

СОЧНО ТЕЛЕЋЕ ПЕЧЕЊЕ У РЕРНИ: По рецепту најискуснијих кувара - тајна је у брашну