ПАЛМА: Након поновљеног гласања на неколико места у Београду владајућа коалиција ће имати 4 до 5 одборника више

Novosti online

09. 04. 2022. у 12:49

ПРЕДСЕДНИК Јединствене Србије Драган Марковић Палма рекао је данас да "такозвана удружена опозиција која жели да преузме власт у Београду је неприродна коалиција, то је коалиција интереса за појединце".

ПАЛМА: Након поновљеног гласања на неколико места у Београду владајућа коалиција ће имати 4 до 5 одборника више

Фото: Новости

- Њима су у опозицији дијаметрално супротне идеологије, више од половине опозиционара је за улазак у Европску унију, добар део је против уласка у Европску унију, а неки су за монархију и тешко да све то може да се уклопи. У опозицији се окупио и “Курта и Мурта” и њихов једини заједнички став је да седну у неку од београдских фотеља. Лако је имати жељу и амбицију да нешто постанеш, али треба да знаш шта треба да радиш и како да помогнеш грађанима. Сигуран сам да ће након поновљених избора на неколико изборних места у Београду владајућа коалиција имати 4 до 5 одборника више у односу на опозицију. Грађани Београда ће гласати за свој град, не индивидуално за Вучића, Дачића или Палму, него за политику која је променила визуелни изглед наше престонице. Како је изгледао терен где је данас Београд на води, а како данас, како су изгледали пре болнице, домови здравља и клинички центри, а како данас, како су пре изгледали у Београду булевари, улице и паркови, како данас, како су пре изгледали музеји и библиотеке, а како данас. Резултат не можете да сакријете, дела не могу да се сакрију. Драган Ђилас је на најбруталнији начин показао да је силеџија и милијардер и он сад наводно хоће да спаја домаћине из опозиције, где заиста има и домаћина. То што ради Драган Ђилас је чиста демагогија, превара и лаж. Ђилас само зна да ради трговину утицајем и ништа више - изјавио је Палма.

Упитао је да ли су опозиционари добили одређен број гласова на основу програма за боље сутра Београда или само зато што су антипротивни, што су против Вучића, Дачића, Палме и других.

- Они не морају да нас воле, али су грађани показали да нас поштују. Ја већ 18 година побеђујем у Јагодини на локалним изборима, али сада први пут и на парламентарним изборима и то вам све говори. И захваљујем се мојим Јагодинцима на подршци. Желим да се захвалим грађанима Србије што су дали огромно поверење и гласали за Александра Вучића као председничког кандидата кога је подржала и моја коалиција СПС – Јединствена Србија – Зелени Србије. И наша листа “Ивица Дачић – премијер Србије” је добила велики број гласова и то нас обавезује да радимо три пута више него до сада, а ја сам и до сада радио као да имам 5 министарских функција и не треба ми ни фотеља, ни службени ауто, ни да ми неко плаћа роминг телефонске рачуне”, рекао је Марковић, који се у програм Хепи телевизије укључио директно из Хургаде у Египту.

Тамо у његовој организацији борави српска делегација од 160 чланова, од којих је 140 лекара, медицинских техничара и сестара из 25 здравствених установа Србије, свештеници Српске православне цркве и друштвено – политички радници, а у делегацији је и 6 народних посланика, као и председник странке Зелени Србије Иван Карић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

СРБИ СУ ЗА БАЛКАН РАТОВАЛИ! Безочне лажи Славоја Жижека - добро знамо шта је Балкан!