СТРАНЦИ МЕ НЕ ЖЕЛЕ ЖИВОГ, А КАМОЛИ У ВЛАДИ: Министар Вулин, за "Новости", после написа да је непожељан у новом кабинету

Д. М.

09. 04. 2022. у 10:20

АКО се мери по резултатима мог рада у Министарству унутрашњих послова или по гласовима освојеним у оквиру листе на којој се налази и Покрет социјалиста, ја бих могао да будем у новој влади. Ако о мени буду одлучивали странци, неће ми бити места ни међу живима.

СТРАНЦИ МЕ НЕ ЖЕЛЕ ЖИВОГ, А КАМОЛИ У ВЛАДИ: Министар Вулин, за Новости, после написа да је непожељан у новом кабинету

Фото Танјуг

Овако је министар унутрашњих послова и лидер ПС Александар Вулин у петак прокоментарисао, за "Новости", спекулације да га Запад не жели у новој влади.

- Они који се доследно боре за српски народ, никада нису по вољи непријатеља српског света. Србија је слободна у оној мери у којој је воде људи који не морају да су по вољи странцима, али морају да безусловно поштују вољу свог народа. Влада која би била састављена у складу са интересима странаца не би била влада чији ја члан желим да будем.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ВУЧИЋ: Ја се не борим ни за Путина, ни за Бајдена, већ за своју земљу

ВУЧИЋ: Ја се не борим ни за Путина, ни за Бајдена, већ за своју земљу

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић истакао је данас да се он не бори ни за Владимира Путина, ни за Џозефа Бајдена, већ за грађане Србије и државу Србију, и да га не интересује шта имају да му поруче страни лидери, већ да гледа да у овим тренуцима Србија не буде на њиховом удару.

28. 09. 2022. у 13:20

Коментари (0)

ДРАМА КОД ЛОЗНИЦЕ: Раде убио вука од 36 килограма - на само 500 метара од села (ФОТО)