ВУЧИЋ ПОСЕТИО МЛАДЕНОВАЦ И ЛАЗАРЕВАЦ: Држава није играчка, избори нису игра

Novosti online

11. 03. 2022. у 19:11

ПРЕДСЕДНИК Српске напредне странке Александар Вучић, заједно са кандидатима на листи "Александар Вучић - Заједно можемо све" Аном Брнабић и Александром Шапићем, обишао је Младеновац и Лазаревац, где су разговарали са окупљеним грађанима и том приликом поручили да су предстојећи избори 3. априла одлучујући, да се на њима одлучује о миру, стабилности и будућности наше деце.

ВУЧИЋ ПОСЕТИО МЛАДЕНОВАЦ И ЛАЗАРЕВАЦ: Држава није играчка, избори нису игра

Фото: СНС

Председник Вучић је нагласио да држава није играчка, да избори нису игра, те да одлука грађана треба да буде донета објективно, за будућност наше земље.

Вучић је додао да је време да чувамо своје небо, своју земљу и своју децу, а на нама је да радимо и градимо, а за све то нам је неопходно да чувамо мир и стабилност.

Александар Шапић навео је "да ћемо, уколико добијемо поверење и наставимо да водимо Београд, побољшати комуникацију на свим нивоима и да ћемо наставити да будемо у служби грађана".

Ана Брнабић је рекла да је поносна што ради раме уз раме са Александром Вучићем, да његово име показује другачију Србију, јаку, снажну, стабилну и одговорну Србију. Александар Вучић је човек који и данас показује да му је држава на првом месту и позиција коју он брани је да српски народ и Србија сама одлучује у ком ће се правцу кретати.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (5)

СРБИЈА ЈЕ ИЗНАД СВИХ НАС: Милош Вучевић о најави председника Вучића да је кандидат за премијера