МЛАДИЋЕВА ОДБРАНА ИМА НОВИ ЗАХТЕВ: Генералу се погоршало стање, огласио се и његов син

Срна

23. 02. 2022. у 11:59

ЗДРАВСТВЕНО стање генерала Ратка Младића се погоршало и одбрана ће тражити да га прегледају српски лекари с обзиром на то да се у Холандији попуштају епидемиолошке мере, рекао је генералов син Дарко Младић.

МЛАДИЋЕВА ОДБРАНА ИМА НОВИ ЗАХТЕВ: Генералу се погоршало стање, огласио се и његов син

Фото: ЕПА

Дарко Младић каже да последњи извештај који је достављен породици указује да се здравље његовог оца објективно погоршало, иако он то ничим не показује.

"Погоршање је везано за срчане проблеме и за шећер. То је оно што смо добили као извештај. Само се надам да су прилагодили лечење тој новој ситуацији", рекао је Дарко Младић.

Он је додао да епидемиолошке мере у Холандији попуштају и да ће видети постоји ли могућност да српски лекари прегледају генерала.

"У комуникацији са Секретаријатом у Хагу ћемо видети да ли је то сада постало могуће", рекао је Дарко Младић.

Он каже да генерал Младић, и поред значајно погоршаног здравственог стања и других ограничења, прати све што се дешава у БиХ, укључујући и протест породица страдалих средњег Подриња пред Тужилаштвом и Судом БиХ и свим срцем је уз њих.

Фото: Танјуг

"Он је увек и у току рата био уз наше жртве, које су занемарене и нису никада могле да виде праву правду за оне који су починили злочин. Толико зло су нанели српском народу у БиХ, у овом конкретном случају у Подрињу. Нису осуђени, иако се зна ко су. Слободно се шетају и провоцирају", рекао је Дарко Младић.

Он је рекао да је породица у сталном телефонском контакту са генералом и да ће га 12. марта, када слави 80. рођендан, у Хагу посетити супруга.

БОНУС ВИДЕО: СРБИЈА ИСПУНИЛА ОБАВЕЗЕ ТРИБУНАЛУ БЕЗ ПРАВДЕ: Пре 20 година почело испоручивање хашких оптуженика

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

АЛКАРАЗ НАВУКАО ГНЕВ СРБИЈЕ НА СЕБЕ: Шпанац је покренуо лавину коју не може да заустави! Ђоковић има навијаче који неће ћутати на неправду

АЛКАРАЗ НАВУКАО ГНЕВ СРБИЈЕ НА СЕБЕ: Шпанац је покренуо лавину коју не може да заустави! Ђоковић има навијаче који неће ћутати на неправду

НАКОН што је Новак Ђоковић уз много политичких уплива и закулисаних радњи свргнут са места број један АТП листе, на њено чело засела су два шпанска тенисера - Карлос Алкараз и Рафаел Надал. Млађи од њихов двојице, популарни Карлитос желео је да тим поводом пошаље поруку свом сународнику, а судећи по лавини коју је покренуо зажалио је због тога.

04. 10. 2022. у 17:08

Коментари (1)

ТРАГИЧНЕ СУДБИНЕ СТАЉИНОВЕ ДЕЦЕ: Његов коментар после синовљевог неуспелог самоубиства је ЈЕЗИВ, ћеркин живот строго контролисао