"ЈУНАЦИ ДОБА НАЈБОЉЕГ ЗА СРБИЈУ": Палма о филму који је емитован на ТВ Н1

Новости онлине

10. 02. 2022. у 11:11

ПРЕДСЕДНИК Јединствене Србије Драган Марковић Палма реаговао је након емитовања документарног филма о њему који је синоћ приказан на ТВ Н1 у оквиру серијала "Јунаци доба злог".

ЈУНАЦИ ДОБА НАЈБОЉЕГ ЗА СРБИЈУ: Палма о филму који је емитован на ТВ Н1

Фото П. Милошевић

- Људи који ме добро познају знају да ја не примам поклоне и плаћам све своје рачуне, али први пут ми се десило да ми једна телевизија бесплатно поклони сат времена простора и то на почетку предизборне кампање и осим тог поклона, људи који су радили ту емисију, вероватно несвесно, су и потврдили да су сви напади њиховог послодавца силеџије Драгана Ђиласа и његове раднице Маринике Тепић на мене једноставно лаж - рекао је Палма.

Он сматра да су људи који су направили ту емисији "добили налог, раде за паре", и да он то разуме.

- Налог је био од стране њиховог послодавца силеџије Ђиласа као у времена КГБ–а, ЦИЕ и УДБЕ – "нађите му нешто". Својски су се трудили ти новинари да пронађу бар један и најмањи доказ против мене, али нису нашли, не због тога што они нису способни да пронађу информацију, јесу, али једноставно такве информације нема и нема доказа зато што нема дела о којима су причали Драган Ђилас, Мариника Тепић и онај скрембловани криминалац Бранислав Радосављевић. Мариника Тепић је толики лажов да и када каже да се зове Мариника Тепић и то треба проверити. Али о њој се већ изјаснило и Тужилаштво у Краљеву које је званично саопштило да Мариника Тепић лаже, а са њом чекам да се видим на суду. Такође су новинари који су радили филм узели као релевантну особу криминалца, лопова, крадљивца аутомобила Бранислава Радосављевића који је такође лагао, вероватно по налогу свог и Мариникиног партијског шефа, а који је касније у полицији променио исказ и њега сам тужио и на прво рочиште није дошао јер га наводно боли зуб. Не боли њега зуб већ га, као и Драгана Ђиласа и Маринику Тепић боли истина - рекао је Марковић.

Палма истиче да против истине нема лека, и да лажови морају да одговарају.

- Исто тако, новинарима који су радили овај филм промакла је једна "ситница", а то је када су већ пустили Санду Рашковић Ивић да изнесе лажи о некаквом подвођењу према италијанском дипломати професору Роберту Вералдију, онда би било, у најмању руку, фер да пусте и деманти тог истог професора Вералдија који је лично демантовао све што је Санда Рашковић Ивић изговорила и то што је она урадила је, осим што је лагала, и дипломатски скандал прве категорије. Све који су лагали о мени сам тужио и тек након 9 месеци је покренут први поступак. И још једна "ситница" је приметна у филму који је приказан о мени, а то је да о мени причају људи који ме уопште не познају, а када о некоме тражите информације онда питате оне који ту особу добро познају. То је аксиом. Следећа "ситница" је што су као релевантну узели особу која има 4 психијатријске шифре, Катарину Јокић, председницу Ђиласове странке у Јагодини и која би, уместо код новинара, требало да иде код психијатра да се лечи, а ја јој желим да што пре оздрави. И та особа изговара оно што се од такве особе и очекује, а то је да је Јагодина пре мене била "пробуђени" и "слободан" град. А у том "пробуђеном" и "слободном" граду је пре 2004. године 20 000 људи остало без посла, буџет града је био 3.000.000 евра, а данас је 30.000.000 евра. У тој "пробуђеној" Јагодини људи су се исељавали из Јагодине, а од 2004. године када сам ја "окупирао" Јагодину са својим коалиционим партнерима, запослио сам све које су њени оставили без посла, укључујући и њихову децу, направио фабрике, отворио нова радна места, направио туристички комплекс какав не постоји у овом делу Европе у који долази пола милиона људи годишње из земље и иностранства, а 70 посто Јагодинаца је са мном "окупатором" путовало негде у иностранство, а да их то не кошта ништа, плус најбољи социјални програм, за шта сам добио награде у Европи, плус што су за Јагодину чули по добру и у Африци и у Европи и у Америци и у Азији и што у Јагодину сви радо долазе - рекао је Марковић.

Он подсећа да су у "њиховој пробуђеној Јагодини сви плаћали аутобуски превоз иако нису радили, а да у његовој "окупираној" Јагодини нико не плаћа аутобуски превоз иако скоро сви раде".

- Дакле, тај серијал који говори о људима у власти, треба да се зове „Јунаци доба најбољег за Србију“, јер је време последњих 10 година време када Србија постаје политички стабилна, економски сигурна, премрежена новим ауто-путевима, изграђеном инфраструктуром, највећим платама и пензијама у историји, са највише страних инвестиција у историји, са највећим растом БДП–а у Европи, са најмањом стопом незапослености у историји. У гомили лажи у том филму поменуто је и да ја имам 190 хектара земље што је ноторна лаж као и све остало. Драган Ђилас силеџија је окупио око себе у странци лопове, лудаке, лажове и преваранте и то треба и да буде слоган тој странци и да кажу "Ми силеџије, лопови, лудаци, лажови и преваранти излазимо на изборе".  И зато је доба које они у филму помињу као доба зло у ствари најбоље доба за Србију, а "Јунак доба злог" је управо налогодавац и финансијер свих тих лажи против своје земље, Драган Ђилас, против људи који чине власт, на крају и против мене. Али још једном хвала на бесплатном политичком маркетингу и хвала што сте доказали да доказа нема, јер не постоје - изјавио је Марковић.

БОНУС ВИДЕО: Палмин хит у Скупштини: Деца не могу да потрче ни кад их куче појури, гледају јутјубере...

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

ЏОНСОНОВ РОЂЕНИ БРАТ: Био министар, после Борисовог потеза поднео оставку - личе као да су близанци