ВУЛИН ОДГОВОРИО ЏАФЕРОВИЋУ: Напади на Вучића су глупи колико и лицемерни

Novosti online

08. 02. 2022. у 20:23

ПРЕДСЕДНИК Покрета социјалиста Александар Вулин огласио се поводом напада и оптужби на рачун председника Србије Александра Вучића да се меша у унутрашња питања БиХ, а које је изнео бошњачки члан Председништва те земље Шефика Џаферовића.

ВУЛИН ОДГОВОРИО ЏАФЕРОВИЋУ: Напади на Вучића су глупи колико и лицемерни

МУП

- Џаферовићу није први пут да нападима на председника Александра Вучића показује страх и провинцијалне комплексе пред искреном и отвореном политиком коју води Србија. Не може Александар Вучић да буде толико посвећен миру колико Џаферовић може да изазива и тражи сукобе - поручио је Вулин.

Према његовим речима, "У време када други бошњачки представник у Председништву Босне и Херцеговине одлази у посету Косова и Метохије као да је у питању држава, а не саставни део Србије, Џаферовић напада Александра Вучића за мешање у унутрашње ствари Босне и Херцеговине."

- Глупо колико и лицемерно, скоро као када Изетбегогић нападне Вучића да је сам себе покушао да убије у Сребреници. Александар Вучић је једини лидер на Балкану коме је искрено стало до мира и напретка свих народа, у томе бар у БиХ нема ни једног искреног саговорника - саопштио је Вилин.

- Србија је гарант Дејтонског споразума и има дужност да брине о њему, а обавезу да брине о Србима у Републици Српској, о чему ли брине Џаферовић осим да нападне Александра Вучића, то никоме није познато", изјавио је председник Покрета социјалиста Александар Вулин, коментаришући нападе и оптужбе на рачун председника Србије Александра Вучића да се меша у унутрашња питања БиХ од стране бошњачког члана Председништва те земље Шефика Џаферовића - додао је Председник ПС.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ВУЧИЋ: Ја се не борим ни за Путина, ни за Бајдена, већ за своју земљу

ВУЧИЋ: Ја се не борим ни за Путина, ни за Бајдена, већ за своју земљу

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић истакао је данас да се он не бори ни за Владимира Путина, ни за Џозефа Бајдена, већ за грађане Србије и државу Србију, и да га не интересује шта имају да му поруче страни лидери, већ да гледа да у овим тренуцима Србија не буде на њиховом удару.

28. 09. 2022. у 13:20

НИЈЕ СЕ ЗНАЛО ГДЕ ПОЧИВА: Ђузин гроб је годину био тајна за све, а жена му је у последњим данима забранила контакт с колегама

НИЈЕ СЕ ЗНАЛО ГДЕ ПОЧИВА: Ђузин гроб је годину био тајна за све, а жена му је у последњим данима забранила контакт с колегама

НЕШТО мање од годину дана после смрти легендарног глумца, јавност и Ђузине колеге нису знали где могу да запале свеће и однесу цвеће.

29. 09. 2022. у 18:04 >> 18:07

Коментари (0)

ДРАМА КОД ЛОЗНИЦЕ: Раде убио вука од 36 килограма - на само 500 метара од села (ФОТО)