БЛАГОСЛОВ ИМ ДАО ХИЛАНДАР: Покрет "Наша Дрина" излази на изборе

Новости онлајн

07. 02. 2022. у 14:50

УДРУЖЕЊЕ “Наша Дрина” излази на предстојеће изборе. Председник Игор Брауновић на редовној Скупштини истакао је да “Наша Дрина” као патриотско-еколошки покрет треба да се укључи у политички живот и да води рачуна о томе да “будемо чисти духом, чистог образа, чисте вере и чисте љубави према својим ближњима и држави.

БЛАГОСЛОВ ИМ ДАО ХИЛАНДАР: Покрет Наша Дрина излази на изборе

Тањуг/Миодраг Ћирић

- Гледајући шта се дешава на пољу заштите природе од стране недобронамерних и лажних еколога који то раде у циљу личне политичке промоције, желим да предложим да се Удружење љубитеља природе Наша Дрина укључи у предстојеће изборе јер у нашим редовима имамо велики број професионалаца који се заштитом животне средине баве свакодневно -изјавио је председник Удружења Игор Брауновић.

Председник удружења је додао да “Наша Дрина” подржава државотворну политику којој је циљ очување целовитости Србије, као и заштита животне средине на стручним и професионалним принципима које промовишу председник Александар Вучић и председник Народне скупштине Ивица Дачић.

Како се наводи у саопштењу Удружења Наша Дрина излазак на изборе подржао је и манастир Хиландар и то је први пут да је овај манастир дао благослов једној оваквој организацији.

У име архимандрита игумана Методија благослов је пренео његов повереник Милош Стојковић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

САМО НАЈБОЉЕ ЈЕ ДОВОЉНО ДОБРО! Војин Ђорђевић креатор бренда ВОДАВОДА за “Новости”, у Катару, говорио о популарности српске воде