СРАМНО! Горан Марковић и Владета Јанковић хоће да склоне споменик Стефану Немањи (ВИДЕО)

Novosti online

30. 01. 2022. у 21:15 >> 09:27

У емисији "Утисак недеље" код Оље Бећковић гостовали су Горан Марковић, који је претио председнику Србије Александру Вучићу стрељањем, и кандидат Драгана Ђиласа за градоначелника Београда, Владета Јанковић.

СРАМНО! Горан Марковић и Владета Јанковић хоће да склоне споменик Стефану Немањи (ВИДЕО)

Фото: Принтскрин

Марковић је рекао да би споменик Стефану Немањи преместио у Маринкову бару, док је Јанковић уз подсмех рекао да је "та статуа кичаста".

ПЛАНОВИ ОПОЗИЦИЈЕ: Избори свака три месеца 

Горан Марковић предложио је у емисији, ако Ђиласови победе у Београду па се не снађу на власти, да се смени та власт и да се организују избори на свака три месеца.

ЈАНКОВИЋ: Не знам да водим Београд

Кандидат Драгана Ђиласа за градоначелника Београда, Владета Јанковић, у емисји "Утисак недеље" код Оље Бећковић  рекао је да је потпуно некомпетентан за вођење Београда.

- Немам искуства, немам стручног знања, ја сам професор књижевности. Откуд ја знам како се поправља канализација и сипа со - рекао је Владета Јанковић.

НАРОД: Владета Јанковић увредио људе из Маринкове баре

Горан Марковић је поспрдно говорио о Маринковој Бари као месту где треба преместити споменик Стефану Немањи, на шта се јанковић смејао, а гледалац реаговао на срамну изјаву будућег кандидата за градоначелника:

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (19)

ОБИЧАЈИ И ВЕРОВАЊА НА СВЕТОГ САВУ: Једну боју не треба носити, шта треба да ураде деца и шта значи ако загрми