НИКОЛА СЕЛАКОВИЋ: Припрема атентата на председника Вучића очајнички покушај да се Србија баци на колена

Novosti online

22. 01. 2022. у 11:15

НИКАДА у нашој националној историји није бивало да се велике државотворне реформе догоде без отпора оних којима одговара неуређеност система и да ловци у мутном препусте без отпора своје криминалне полуге моћи.

НИКОЛА СЕЛАКОВИЋ: Припрема атентата на председника Вучића очајнички покушај да се Србија баци на колена

Фото Никола Скендерија

Председник Србије Александар Вучић је одлучношћу да Србију врати у ред уређених и успешних држава разумљиво разљутио многе, јер стање друштвене ентропије је многима природно окружење за лукративну делатност. 

Зато је и природна коалиција интереса криминалаца који од људи праве ћевапе, оних који би да нам отму Косово и Метохију, оних који би да прогањају и обесправљују наш народ  и оних који људима испирају мозгове, оних који пуцају у људе и оних који на насловним странама цртају мете на председнику Србије.  

Припрема атентата на председника Вучића је очајнички покушај да се Србија баци на колена, и нужно је истражити ко још иза тога стоји поред развлашћених криминалних босова и по чијем политичком налогу они делују.

Уверен сам да ће председник Вучић наставити да Србију води без страха, поносно и усправно, управо онако како је корачао када су у Поточарима ка њему летеле каменице, јер Србија се никада и ни пред ким више неће сагињати.

БОНУС ВИДЕО: 

Председник Вучић у обиласку Галерија центра, Београд на води

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

КУРТИ ИЗ АМЕРИКЕ ПРОВОЦИРА СРБИЈУ: Тражи да Бондстил постане стална војна база!