ВУЧИЋ ПОСТАО ГЛАВНА МЕТА КРИМИНАЛНИХ ГРУПА Гојковић: Председник показао одлучност да истраје у рату против мафије

Novosti online

21. 01. 2022. у 23:39

ИНФОРМАЦИЈЕ које је Министарство унутрашњих послова добило посредством Европола о плановима и припремама атентата на председника Републике Србије Александра Вучића представљају озбиљно и забрињавајуће упозорење угрожавања безбедности председника, рекла је потпредседница Владе и министарка културе и информисања Маја Гојковић.

ВУЧИЋ ПОСТАО ГЛАВНА МЕТА КРИМИНАЛНИХ ГРУПА Гојковић: Председник показао одлучност да истраје у рату против мафије

Маја Гојковић / Фото З. Јовановић

Она је истакла да је Вучић постао главна мета криминалних група којима стоји на путу остварања прљавих послова.

- Било је јасно да је председник Србије, када је покренуо бескомпромисну борбу против организованог криминала, показујући одлучност да се обрачуна са овом пошасти, створио опасне непријатеље који непрезају ни од оваквог насилног сценарија у покушају да остваре своје интересе, да изазову дестабилизацију и створе плодно тло за безакоње. 

- Уверена сам да је и председник, када је објавио рат мафији, био свестан да то са собом носи велику опасност, али да је и поред тога показао храброст, снагу и одлучност да истраје на том путу, свестан да само ако се ово зло заустави Србија има шансу да даље напредује и развија се - додала је Гојковић.

Она је надлежне институције позвала на "потпуну посвећеност и ангажовање на расветљавању свих чињеница".

- Верујем у професионалност и опредељеност безбедносних служби да осујете овакве намере и обезбеде сигурност и безбедност председника, а тиме заштите и државни пордак наше земље и спрече дестабилизацију земље. Ово је пресудан и важан тренутак када би читаво друштво требало јединствено да подржи председника Србије и заузме одлучан став да за мафију у нашој земљи нема места - закључила је Гојковић.

БОНУС ВИДЕО - Вучић у Сјеници

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ВУЧИЋ ДАНАС СА ПАТРИЈАРХОМ: Сусрет у згради Генералног секретаријата председника Републике