ВУЧЕВИЋ: Државни органи под хитно да усмере све снаге да спрече мафију у злочиначкој намери да убије Вучића!

Novosti online

21. 01. 2022. у 23:00

МИЛОШ Вучевић позвао је "надлежне државне органе да под хитно све снаге и капацитете усмере како би спречили мафију и њихове јатаке у злочиначкој и монструозној намери да убију председника Србије Александра Вучића".

ВУЧЕВИЋ: Државни органи под хитно да усмере све снаге да спрече мафију у злочиначкој намери да убије Вучића!

Фото: Ж. Кнежевић

- Информација о томе да криминална организација на чијем челу је један од вођа "кавачког клана" Радоје Звицер планира убиство нашег председника, коју је данас изнело Министарство унутрашњих послова на основу сазнања Еуропола и партнерских служби, потврдила је све оно на шта смо годинама упозоравали. И раније је било покушаја и индиција да мафија планира атентат на председника, и све време је тињало у јавности и стварала се атмосфера која је водила ка остваривању монструозног плана - једни су оперативно припремали убиство, док су други мржњу и лажи разним каналима усмеравали ка насем председнику Александру Вучићу и његовој породици.

- Јасно је да је председник Вучић навукао бес свог олоша на себе, јер је први смогао снаге и храбрости да се ухвати у коштац са мафијаском и криминалном хоботницом, да им објави рат. И сад криминалци који су се разбежали по белом свету покушавају да му се освете за све, за то што не могу више да убијају, отимају, продају дрогу нашој деци, .. за то што Србија није за њих више сигурна кућа, као што је била за време власти жуте банде. Председник Вучић никада неће поклекнути у борби против мафије, и то је свима јасно. Поред њега живог никада мафија неће проћи, и зато им је на нишану. Никада неће зауставити Александра Вучића у његовој борби за Србију. Никада га неће победити на изборима. Народ је уз свог председника, и неће дозволити да он постане лака мета. И нећемо дозволити да Србија стане, и да поново падне у руке мафије, њихових јатака и разног политичког олоша - закључио је Вучевић.

БОНУС ВИДЕО - СИНИША МАЛИ: Још 10 дана пријаве за субвенције за е-фискализацију

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

УЈЕДИЊЕНИ ЋЕМО ПРЕВАЗИЋИ СВЕ ТЕШКОЋЕ: Вучић објавио снимак из Абу Дабија (ВИДЕО)