ПРЕДАЈА НИЈЕ ОПЦИЈА: После вести о планирању атентата на председника, Владанка Маловић поручила - Пуног срца уз Вучића

Novosti online

21. 01. 2022. у 21:11

ЧЛАНИЦА Председништва и шефица Информативне службе владајуће Српске напредне странке Владанка Маловић огласила се поводом информације да је планиран атентат на председника Србије Александра Вучића.

ПРЕДАЈА НИЈЕ ОПЦИЈА: После вести о планирању атентата на председника, Владанка Маловић поручила - Пуног срца уз Вучића

Фото: Архива

Она је поручила да је „уверена да ће српске безбедносне службе учинити све да сачувају живот председника, позивам наш народ на апсолутно јединство и прибраност“.

- Поводом сазнања да је полиција државе из ЕУ алармирала српски МУП и да су посредством Европола потврђене све добијене информације о планираном атентату на председника Александра Вучића, а уверена да ће српске безбедносне службе учинити све да сачувају живот председника, позивам наш народ на апсолутно јединство и прибраност.

- Председник Вучић и чланови његове породице постали су мета када је свима постало јасно да је његова борба против сваког облика криминала, а посебно против највећих и најмонструознијих криминалних група, неприкосновена, и да ће пре дати свој живот него што ће дозволити да Србијом влада криминални олош и њихове политичке пудлице – поручила је Маловић.

Према њеним речима, „Србија мора да сазна свако име и презиме лица која су на било који начин учествовала у припреми атентата на председника Србије“.

- Свима је јасно ко данас има највећи интерес да председник Вучић буде и политички и физички ликвидиран. Пуног срца уз нашег шефа, председника Вучића - ПРЕДАЈА НИЈЕ ОПЦИЈА!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vladanka (@vladankamalovic)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)