БОЈАН ТОРБИЦА ОДГОВОРИО МИЛАНУ СТ. ПРОТИЋУ: Вулин у борби за самосталну и независну Србију може да се зауставити само елиминацијом

Novosti online

20. 01. 2022. у 16:35

ПОТПРЕДСЕДНИК Покрета социјалиста и народни посланик Бојан Торбица огласио се поводом изјаве Милана Ст. Протића, који је „изнео низ лажи и увреда на рачун министра полиције Александра Вулина“.

БОЈАН ТОРБИЦА ОДГОВОРИО МИЛАНУ СТ. ПРОТИЋУ: Вулин у борби за самосталну и независну Србију може да се зауставити само елиминацијом

Фото Youtube printscreen/ KTV Televizija - Zvanični kanal

- Разни шпијуни и свакојаки белосветски и домаћи олош удружио се у намери да дестабилизује Србију, а носиоце политике мира, независности и војне неутралности уништи. Тако се и шпијун и полтрончина кога су странци 2000. године инсталирали да пустоши Србију Милан Ст. Протић придружио нападима на министра полиције и лидера Покрета социјалиста Александра Вулина – саопштио је Торбица.

Како је саопштио Торбица, „Милан Ст. Протић који је на власт дошао петооктобарским пучом, палећи изборни материјал и скупштину, познат једино по томе што је у Америци као амбасадор опањкавао своју земљу и нудио се странцима да лично потпише независност Косова, напада Вулина коме су српски народ и воља Срба светиња.“ - У нападе на Александра Вулина уложени су милиони долара, активирана је Ђилас-Шолак медијска хоботница, упрегнута је читава агентурна мрежа којој припада и овај петооктобарски шљам, али ко год познаје Александра Вулина, зна да се неће пред злом повући и да неће дозволити Казахстан у Србији и рат Срба и Срба -саопштио је потпредседник Покрета социјалиста.

Поручује да „Када Ст. Протић већ помиње полтронство, он је неко ко је надалеко по томе познат, још увек памтимо када је висио по травњацима западних амбасада и молио за неки бедни задатак, али се исто тако сећамо и када је Вучића, кога сада пљује и вређа, преклињао да остане амбасадор у Швајцарској, бар док му дете не заврши школовање.“

- Поручујем и Ст. Протићу и осталом олошу да се Вулин у својој борби за самосталну и независну Србију може зауставити само физичком елиминацијом и никако другачије - одговорио је Бојан Торбица.

Подсетимо, историчар и дипломата Милан Ст. Протић је изјавио да је Вулин полтрон и пион Москве.

- Није никаква тајна да је дотични министар полиције неокуминистички пион у рукама Москве. То је био од кад је имао дугу косу и изигравао српског Че Гевару. Такав је и данас, једино је косу ошишао. Међутим, све остало је исто - приступ, менталитет и схватање дужности коју има – рекао је Протић.

Он је река да Вулин одговара представницима других држава и да је то зато што је на то место „дошао захваљујући позицијама којима има у Русији. Та подршка произилази из тог његовог полтронског и услужног става који он према њима гаји већ годинама”.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

НАСТАВЉАМО БОРБУ ПРОТИВ ХИБРИДНОГ РАТА Брнабић: Нема наговештаја крају, дојаве из много земаља