ПОКУШАЛИ ДА ФАЛСИФИКУЈУ РЕЗУЛТАТЕ РЕФЕРЕНДУМА: Скандалозно откриће у Јагодини (ВИДЕО)

Novosti online

19. 01. 2022. у 22:01

У НЕДЕЉУ увече, после завршеног гласања на референдуму, у Јагодини је настао је снимак на коме се чује шеф Двери за Јагодину Стефан Вук Милановић прави план за изборну крађу.

ПОКУШАЛИ ДА ФАЛСИФИКУЈУ РЕЗУЛТАТЕ РЕФЕРЕНДУМА: Скандалозно откриће у Јагодини (ВИДЕО)

Фото: Принтскрин

- Пошто ови резултати тек пристижу, да ми лепо изађемо са неким ставом, рецимо 44-45 одсто, и да то званично гурамо за Јагодину, ја ћу, као, да одрадим статистику, као што је РИК оно, даћу овом што ми је дизајнер да делује професионално и да ми ту извучемо излазност... - рекао је између осталог Милановић, додајући: и да ми од тога направимо као да је у Јагодини гласано "не".

На другом делу снимка он даје тачне инструкције око крађе:

- С обзиром да нисмо покрили још сва изборна места, да су нас кецали због тих контролора, да сад одрадимо тако, да једноставно испинујемо ми и кажемо, то је то, 44, нешто одсто, пролазимо фактички победу, оптужимо их за крађу, за не знам колико, тамо где нисмо имали контролоре, и на томе да градимо причу. Не знам шта ви мислите – каже у снимку.

Стефан Вук Милановић негирао је у разговору са новинарком Горданом Узелац да снимак постоји, а само који секунд касније променио је исказ и потврдио да снимак ипак постоји.

А Јагодина је гласала овако: Опцију ДА подржало је 61.1 одсто, а опцију НЕ 38.9 одсто.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

КУРТИ ИЗ АМЕРИКЕ ПРОВОЦИРА СРБИЈУ: Тражи да Бондстил постане стална војна база!