ДИРЕКТНА ПОСЛЕДИЦА АНТИСРПСКЕ ПОЛИТИКЕ ПРИШТИНЕ: Српска листа осудила напад на Милана Ковачевића у Руднику код Србице

Д.З.

16. 01. 2022. у 18:42

СРПСКА листа најоштрије осуђује неосновани, мучки и кукавички напад на Милана Ковачевића у Руднику, код Србице, који је директна последица антисрпске политике Приштине.

ДИРЕКТНА ПОСЛЕДИЦА АНТИСРПСКЕ ПОЛИТИКЕ ПРИШТИНЕ: Српска листа осудила напад на Милана Ковачевића у Руднику код Србице

Фото: Новости

Како је вечерас саопштила Српска листа, стотине специјалаца послала је Приштина са жељом да прети Србима на северу, али није послала ниједног да заштити Милана у Руднику, или бар да након напада ухапсе и приведу правди одговорне за овај срамни напад.

- Апсолутно је неприхватљиво да међународна заједница не успева да заштити наш народ на Косову и Метохији, нити његова елементарна људска и грађанска права.Овај данашњи напад је последица односа Приштине према Србима, и питање до када ћемо моћи да трпимо сво зло које нам се из Приштине сервира. Желимо да живимо у миру, да радимо и стварамо, зар је то превише захтева за најмоћније државе света које су са својим војним снагама 22 године присутне на Косову и Метохији? - питање је које постављају из Српске листе која је осудила напад на младића из села у општини Србица који је јавности познат по томе што је  председнику Србије Александру Вучићу током његовог боравка на Косову и Метохији постављао питања са шајкачом на глави.

Иначе, овај младић са старијим братом и његовом породицом живи у селу где је рођен и у којем су му Албанци убили оца 1998 године.

БОНУС ВИДЕО - САМО ДА СПРЕЧЕ СРБЕ ДА ГЛАСАЈУ: Полиција лажне државе опструише прелазак административне линије

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

НЕМАЧКИ “ДЕСАНТ” НА ДОДИКА И БЕОГРАД: Владајуће партије у Бундестагу затражиле конкретне потезе око БиХ,  у фокусу и Србија