ОВО ЈЕ СРБИН КОЈИ ЈЕ НАПАДНУТ НА КиМ: Сви се сећамо српског домаћина Милана који је председнику Вучићу изнео своје проблеме (ФОТО)

Д.З.

16. 01. 2022. у 15:38

МИЛАН Ковачевић из српског села Бање код Србице нападнут је физички данас од стране локалног Албанца који га је ударио у пределу главе, саопштила је Канцеларија за КиМ.

ОВО ЈЕ СРБИН КОЈИ ЈЕ НАПАДНУТ НА КиМ: Сви се сећамо српског домаћина Милана који је председнику Вучићу изнео своје проблеме (ФОТО)

Фото: Новости

Милан је кренуо у оближње насеље Рудник да би обавио неопходну куповину, када га је Албанац прво вербално, а потом и брутално физички напао, због чега је младић доживео озбиљну трауму и стрес. 

Ово није први пут да се он налази на мети локалних Албанаца који га дужи временски период узнемиравају, због чега је и овај случај пријавио полицији. 

Недавно му је запаљена колиба, нелегално му секу шуму, а често је мета и вербалних провокација, али су му и до сада као што ће то бити и надаље Канцеларија за КиМ и држава Србија помагали и помагаће. 

Милан Ковачевић је српски домаћин са Косова и Метохије који је једном приликом председнику Србије Александру Вучићу изнео своје проблеме, након чега је уследила председникова помоћ. Више о томе како му је помогао председник и шта је Милан рекао на то читајте кликом ОВДЕ!

- Не бих то поверење изневерио по цену живота. Ја моју отаџбину волим, али поштујем и комшије Албанце. И, они поштују моју шајкачу. Њихови медији су били у посети. Ја сам поручио: најважније је да се не споримо на међама наших њива. Да се не крвимо. Деца нам то неће опростити - рекао је тада Милан.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)