МАРКО ЂУРИЋ О РЕФЕРЕНДУМУ: Успех ће се одразити на углед наше земље, неуспех изговор за нове притиске

Новости онлајн

15. 01. 2022. у 18:10

УСПЕХ сутрашњег референдума послао би снажну поруку о посвећености Србије идеалу независног правосуђа, а неуспех истог био би, оправдано или неоправдано, тумачен као одсуство посвећености нашег друштва реформама и европским вредностима те би вероватно постао нови изговор политичким круговима у Европи који се противе даљем проширењу Европске уније и нашу земљу излажу различитим видовима притиска, поручио је амбасадор Србије у САД Марко Ђурић.

МАРКО ЂУРИЋ О РЕФЕРЕНДУМУ: Успех ће се одразити на углед наше земље, неуспех изговор за нове притиске

Фото: Танјуг

Из тог разлога он је позвао све грађане Србије, а као потпредседник ГО СНС посебно и српске напредњаке, да изађу на републички референдум 16.01.2022. и заокруже "Да"

Он је написао на Твитеру да, као представник Србије у САД, осећа одговорност да обавести грађане у Србији о недвосмисленој чињеници да ће се исход сутрашњег референдума у значајној мери одразити на углед и положај наше земље у делу међународне заједнице.

- Довољно вам је, драги суграђани и сународници, да видите ко је све против, и да се присетите сутра да су они који нас позивају да на референдуму гласамо за, својим резултатима током година итекако заслужили наше поверење по овом питању - навео је Ђурић и на крају поручио: "Живела Србија!".

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (15)

СРБИ СУ ЗА БАЛКАН РАТОВАЛИ! Безочне лажи Славоја Жижека - добро знамо шта је Балкан!