ВУЧИЋ ДАНАС У ПРИБОЈУ: Председник посету почиње обиласком фабрика

Танјуг

12. 01. 2022. у 07:28

ПРЕДСЕДНИК Александар Вучић посетиће данас Прибој, где ће се састати са представницима локалне самоуправе, политичких партија, привредницима и представницима обе верске заједнице у том граду.

ВУЧИЋ ДАНАС У ПРИБОЈУ: Председник посету почиње обиласком фабрика

Фото: Принтскрин

Према програму посете, председник ће прво обићи фабрику "Flex academy d.о.о", а затим и фабрику "Инмолд", која је у систему дуалног образовања. Затим ће се у Дому културе "Пиво Караматијевић" састати са представницима локалне самоуправе, политичких партија, привредницима и представницима обе верске заједнице у Прибоју. Након тога, планиране су изјаве за медије, саопштила је прес-служба председника.

Вучић ће затим обићи Хасан-агину џамију, где ће разговарати са ефендијом Харуном Еминагићем и грађанима Прибоја. Након тога, председник ће обићи и манастир Светог Николе у Прибојској бањи.

Вучић је претходно потврдио да иде у Прибој како би се спустиле нарасле међунационалне тензије, предузеле неопходне и конкретне мере у вези са тим и обезбедила пуна сигурност за све грађане Србије.

Председник ће одласком у Прибој практично одговорити на позив који су му упутили представници локалне самоуправе у том граду, председник општине Лазар Рвовић и све три бошњачке странке које партиципирају у власти, као и представници Исламске заједнице, да дође у њихов град, како би заједнички улили поверење Бошњацима и потврдили још једном да је Србија и њихова држава.

БОНУС ВИДЕО: 

ВЕЛИКИ УСПЕХ СРБИЈЕ: У 2021. години отворено је чак 18 фабрика, а започета је изградња 6 нових

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

СИН ми је добро, ушили су му рану али је још у болници. Иако је полиција ухапсила сву тројицу нападача, двојицу малолетника су пустили а оног старијег од 46 година су задржали. Страшно је то што су мог сина, који уопште није проблематичан, напали из чистог мира док је шетао пса.

04. 02. 2023. у 11:56

ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

"ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА" Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

- ПОГЛЕДАЈТЕ са каквим болесним лажовима имамо посла, погледајте, поштовани грађани, чиме се баве и то већ 30 дана, рекао је председник Србије Александар Вучић, показујући јавности фото-монтажу фотографијe на којој се он наводно грли са Аљбином Куртијем, а коју је Срђан Миливојевић из ДС делио на друштвеним мрежама.

03. 02. 2023. у 14:22

ЗАТО СЕ ПОВУКАО ИЗ ПОЗОРИШТА: Јовановић се већ пет година бори са болешћу и боловима, а покојном женином оцу ће испунити жељу

ЗАТО СЕ ПОВУКАО ИЗ ПОЗОРИШТА: Јовановић се већ пет година бори са болешћу и боловима, а покојном женином оцу ће испунити жељу

КАДА се глумац Драган Гаги Јовановић 2018. године повукао из позоришта због јаких болова у леђима услед дискус херније, није ни слутио да ће пауза трајати близу пет година.

06. 02. 2023. у 13:11

Коментари (0)

СТАВ БЕОГРАЂАНА: Питали смо грађане шта мисле о забрани пушења у затвореном коју тражи министарка Даница Грујичић (АНКЕТА)