КРАЈЊИ ЦИЉ ЈЕ УСПЕШНА И ПОБЕДНИЧКА СРБИЈА Вучић: "Неко се поноси пругом, болницама, халама и музејима, а неко батинашима"

Novosti online

10. 12. 2021. у 19:52

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић рекао је вечерас да је за њега важан крајњи циљ - успешна и победничка Србија, шта је урађено и шта ће бити урађено и изграђено, као референце за поверење и поузданост, а не шта ће опозициони политичари да ураде.

КРАЈЊИ ЦИЉ ЈЕ УСПЕШНА И ПОБЕДНИЧКА СРБИЈА Вучић: Неко се поноси пругом, болницама, халама и музејима, а неко батинашима

Фото: Танјуг

Вучић је у Нишу одговарајући на питање новинара да ли препознаје који су модели понашања опозиције у борби за власт и да ли су то претње и батине, пошто је Драган Миловановић Црни постао херој и опозициона звезда рекао да је важно да се види шта је коме битно.

- Неко се поноси пругом, болницама, домовима здравља, новим халама, музејима, обновљеним историјским комплексима, новим километрима канализације, водоводне мрезе, а неко се поноси батинашима. То је више него добра слика и да људи могу да је ставе испред себе и да закључе - рекао је Вучић.

Он је истакао и да је он своје урадио, да је отишао у Горње Недељице да чује људе за које зна да цене и поштују његов рад. Поново је захвалио олимпијској шампионки Јовани Прековић која је потврдила његове речи и додао да је знао да она има коректан однос према држави и институцијама.

- Схватио сам да су многи људи забринути тамо где ја нисам можда видео толики разлог за забринутост. Мени није страшно да признам да сам погрешио, важно да сам саслушао народ и урадио оно што је важно. А оно што ће политичари да ураде нисам заинтересован - истакао је Вучић.

На питање да политички притвници тврде да ће једини референдум бити 3. априла када се одлучује да ли ће Александар Вучих остати или отићи, Вучић је рекао да је заинтересован шта ће бити 3. априла, али да још не зна који ће бити њихови кандидати за одређене функције. Он је рекао и да се у СНС о томе демократски одлучује.

- Знате како је код њих демократско одлучивање. Сваки од ових великих лидера је избачен из своје странке, свакога је избацио један од тих великих лидера, сви су све избацили из једне те исте странке. Код нас и када имамо несугласице наш демократски дух и карактер свеобухватности и размишљање о Србији и поштовања различитости нам увек каже да настављамо заједно, јер нам је крајњи циљ успешна и победничка Србија - истакао је Вучић.

Он је додао и да је можда негде погрешио, али истиче да не постоји човек који не греши и да за се за за разлику од многих бори и ради.

Напомиње да његов радни дан почео у 7.00 ујутру, да ће радити до касно увече, као и сутра и прекосутра.

- То су чињенице које најбоље говоре, а да ли ћу једанпут или пет пута да паднем, спреман сам шест пута да устанем - поручио је Вучић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ЉУДИ НЕИСТИНЕ ДОЖИВЉАВАЈУ КАО СТВАРНОСТ Немци критикују Шолца: Уме ли он да разговара?