ИЛИЋ ПС: Чанку смета Вулин, јер није пала ниједна српска глава

Novosti online

09. 12. 2021. у 14:26

ПРЕДСЕДНИК Градског одбора Покрета социјалиста Београд Владимир Илић одговорио је Лиги социјалдемократа Војводине који су изнели низ лажи и увреда на рачун полиције и њеног министра Александра Вулина.

ИЛИЋ ПС: Чанку смета Вулин, јер није пала ниједна српска глава

Фото Танјуг

- Ненаду Чанку, највећем аутошовинисти, заговарачу сепаратизма, пропалом политичару који хрче по ријалитијима и пијан и дрогиран млати људе по кафанама и вози моторне санке по ужем центру Новог Сада, засметало је то што је Србија потврдила своје пријатељство са Руском Федерацијом, а посебно то што током нелегалних протеста није пала крв која је имала за сврху да послужи као оправдање за спровођење обојене револуције и насилне смене власти баш као и 2000. године.

Зато Чанку сметају Вулин и српска полиција, зато што није пала ниједна српска глава, зато што није послата слика у свет о Србији као небезбедној земљи у којој се власт решава на улици. Нисмо заборавили када је Ненад Чанак псовао Србима мајку београдску, када је лупао и пљувао табле РТС и РТВ, када је рекао да је Србија геноцидна, а Косово независно, када је ишао да пружа подршку сепаратистима у Каталонији и Милу Ђукановићу против српског народа и СПЦ у Црној Гори.

Чанак је као човек, а и као политичар једна нула, и ту нулу ће и добити на изборима ако буде имао храбрости да на њих изађе - одговорио је председник Градског одбора Покрета социјалиста Београд Владимир Илић Лиги социјалдемократа Војводине који су изнели низ лажи и увреда на рачун полиције и њеног министра Александра Вулина.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

ПОКРЕТ СОЦИЈАЛИСТА ОДГОВОРИО САВУ МАНОЈЛОВИЋУ: Напада Вулина зато што му подмукао план да посвађа Србе и уништи Дан државности није успео