ВУЛИН ОДГОВОРИО ПОСЛАНИКУ БУНДЕСТАГА: Јуратовић да се огласи када у Хрватској деци пуштају цртане где су Срби пацови који беже у тракторима

Novosti online

08. 12. 2021. у 17:48

ЈОСИП Јуратовић, посланик у Бундестагу испред Социјалдемократске партије, је изнео низ лажи на рачун српске полиције и њеног министра поводом суботњих протеста. Тим поводом огласио се министар унутрашњих послова и председник Покрета социјалиста Александар Вулин.

ВУЛИН ОДГОВОРИО ПОСЛАНИКУ БУНДЕСТАГА: Јуратовић да се огласи када у Хрватској деци пуштају цртане где су Срби пацови који беже у тракторима

Фото: МУП

- Ако би Јуратовић хтео да се бави проблемима ван Немачке, могао би да се огласи када у Хрватској деци пуштају цртане филмове где су Срби пацови који беже у тракторима или када председник Хрватске, чланице ЕУ, изјави да је покланој породици Зец исплаћена одштета и да је то довољно.

Ако жели да говори о полицијској бруталности, могао би Јуратовић да тражи одговорност министра полиције када се у Немачкој антиваксерске демонстрације крваво разбију. Могао би, али неће, јер њега не занима истина, њега занима да нашкоди Србији. У Србији ниједан полицијски пендрек није подигнут на демонстранте и једино што би се могло замерити полицији је уздржаност због које није омогућила слободу кретања милионима грађана Србије или што учесника протеста у Новом Саду није заштитила од насиља његових колега који су га тукли мислећи да није довољно њихов.

Полицији би се могло пребацити и што није спречила дивљање у Новом Саду и демолирање просторија Покрета социјалиста, али се полицији никако не може замерити што није тамо где би да их распореде вође нелегалних и недозвољених окупљања - одговорио је Вулин.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)