СНС О НАЈНОВИЈИМ ПРЕТЊАМА ПОРОДИЦИ ВУЧИЋ: Ђиласовце једино занима да неко физички уклони Андреја и Данила!

Новости онлајн

08. 12. 2021. у 16:32

СНС се огласио поводом најновијих претњи породици председника Вучића од стране симпатизера странке Драгана Ђиласа.

СНС О НАЈНОВИЈИМ ПРЕТЊАМА ПОРОДИЦИ ВУЧИЋ: Ђиласовце једино занима да неко физички уклони Андреја и Данила!

Данило, Александар и Андреј Вучић били на мети прислушкивања

- Председник ИО Демократске странке позива на линч Андреја и Данила Вучића. Мало им је што преко својих портала измишљају којекаве приче из Италије, измишљају ресторане и винарије сада би по узору на Либију те исте обојене револуције спроводили у Србији, на улици - написао је Дејан Кесар.

- Срки се доквалификовао за обојеног револуционара. Овакву "демократију" заговарају лажни еколози, лажне патриоте и тајкуни. Ово је још један доказ да протесте које жути тајкуни организују имају за циљ крв и насиље на улицама. Намере му се неће испунити, народ неће дозволити - написао је Зоран Томић.

- Срам вас било, никоговићи. Докле ћете нападати председникову породицу? Знамо да хоћете по сваку цену да их уништите. Све што сте до сада оркестрирано радили - није вам пошло за руком. И све то вам није било довољно, сад још и отворено позивате на убиство - изјавила је Ивана Николић.

- Од човека какав је председник ИО ДС, а коју данас поседује Ђилас, опседнутог мржњом и злобом, очекују се само овакве ненормалне изјаве. Све је то одавно сишло са ума, што само потврђује гадостима које изговара. Случај за психијатријско посматрање. И место на тајкунској листи? - написала је Невена Ђурић.

- Отворени позив Ђиласовог јуришника да се ликвидирају син и брат Александра Вучића још једном доказује да жути олош неће бирати ни начин ни средства како би се поново дочепали републичке касе. Ако неког треба убити, ма није проблем, само да могу да јашу као некада. Бедници!

- Ђиласовце, жедне крви, једино занима да неко у њихово име физички уклони Андреја и Данила и да заврши посао Чабе Дера, јер жути олош Вучићу политички не може ништа. Циљ им је да изазову инциденте на којима ће да падне српска крв и да ту профитирају - написао је Милош Терзић.

- "Жутица" је болест, а одвратне претње које пласира Ђилсова уједињена Демократска странка гаде се сваком нормалном човеку. И наставиће, јер за срамоту не знају, да мрзе и прогоне сваког члана породице Александра Вучића зато што су свесни да га већинска Србија подржава - изјавио је Ђорђе Тодоровић,

- Ево како “жути” замишљају Србију када би дошли на власт, спроводили би претње, терор и линч према сваком ко им се не свиђа. Пристојна Србија се стиди свих оваквих напада.

- О овоме причамо. Они не желе изборе, они желе крв породице Вучић. Слуге тајкуна су свесни да их народ неће и да немају шансе да се на поштен начин боре са нама и нашим резултатима и визијама. Нека знају да за нас предаја није опција и да ћемо се борити и победити - рекао је Ђорђе Дабић.


 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)