ПАЛМА: Ђиласа и њему сличне не интересује заштита животне средине, него буџет да допуне џепове

Novosti online

08. 12. 2021. у 12:07

ПРЕДСЕДНИК Јединствене Србије Драган Марковић Палма изјавио је да Драгану Ђиласу и Мариники Тепић није стало до заштите животне средине, до здравог ваздуха и воде.

ПАЛМА: Ђиласа и њему сличне не интересује заштита животне средине, него буџет да допуне џепове

Фото П. Милошевић

- Као што је лаж коју су пласирали Драган Ђилас и Мариника Тепић о томе да је госпођа Милојка Дираковић из Јагодине Вучићев бот и да је одглумила на демонстрацијама у суботу да не може по терапију због блокада, а жена од када је корона није изашла из стана у Јагодини где само живи, а има 80 година, тако су све лажи што су они до сада пласирали. То је доказ да њима није стало до заштите животне средине, до здравог ваздуха и воде. Драгану Ђиласу је само стало до буџета па да поново допуни џепове, али народ је то видео - изјавио је гостујући на телевизији Пинк Драган Марковић Палма.

- Драган Ђилас се бори за животну средину исто као што се бори за алиментацију, а управо због алиментације је тукао властиту жену и таста. Све што раде је чисто политиканство и лаж. Ђиласов запослени радник Марко Благојевић је продао земљу Рио Тинту за 717,174 хиљада евра и то 84 ари шуме и 2,62 хектара њиве, а куповао је од 50 до 70 евра по ару и тај Ђиласов директор сада предводи еколошке протесте. Он није продао дедовину, већ је он ту земљу пре куповао, па касније продао, јер је знао да ће то Рио Тинто купити - каже Марковић.

- И оно што не сме да се ради то је да се блокира међународни аутопут, где је огроман транзитни саобраћај. Ако се то настави ми ћемо да изгубимо све Бугаре, Турке и остале који пролазе кроз нашу земљу, а који раде на западу и иду у своје државе. Тако можемо да изгубимо стотине милиона евра и не само то, они ће да причају свима да не иду кроз Србију где су демонстрације и блокаде - рекао је Марковић.

- Тако су били и протести за Савамалу. Где је сада покрет 1 од 5 милиона ? Остала једна студенткиња, а данас је Београд на води један од најлепших делова Европе. Ко су данас људи који шетају - то су људи из пропалих политичких партија, који желе да се докопају државног буџета. А шта је њихов програм ? Хоће да их улица уведе у парламент. Њихов програм је „ука и бука“. Њихови захтеви нису еколошки већ политички. Какве везе има Оливера Зекић са заштитом животне средине - казао је председник Јединствене Србије.

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)