ВУЧИЋ О БАТИНАШУ ИЗ ШАПЦА: Сигуран сам да тужилаштво ради свој посао

Танјуг

07. 12. 2021. у 13:39

ПРЕДСЕДНИК Александар Вучић изјавио је данас да верује да надлежно тужилаштво ради свој посао када је реч о батинашу који је покушао да убије багеристу на мосту у Шапцу.

ВУЧИЋ О БАТИНАШУ ИЗ ШАПЦА: Сигуран сам да тужилаштво ради свој посао

Фото: Танјуг

Тај батинаш, рекао је Вучић, није само песницама покушао да убије човека који је управљао багером, већ је носио и гвоздени чекић.

- Сигуран сам да ће тужилаштво то да испита - рекао је Вучић одговарајући на питање новинара да ли је упознат докле се стигло у том случају.

Председник је рекао да је у суботу током његове посете Јадру и разговору са мештанима тамо било и чланова СНС-а који су, каже, према њему били најоштрији.

- Када се обраћате обичним људима морате о њиховим интересима да водите бригу, за разлику од оних који о њима нису водили бригу - рекао је председник.

Са њима ће се, додао је, о свему консултовати, па и о Закону о експропријацији.

Говорећи о полицији на протестима, председник је рекао да не може да похвата да ли медији желе или не желе присуство полиције.

Његов утисак је, казао је, да неки желе како би учесници протеста могли да им прилазе са ружом као у оним, како је казао, идиотским филмова 90-их година и обојених револуција.

- Не призивајте државу да вам помаже у кршењу закона- поновио је председник.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (7)