ПОКРЕТ СОЦИЈАЛИСТА НОВИ САД: И наредне суботе ћемо бити у својим просторијама, без страха од силеџија, бранећи слободу Новог Сада

Новости онлајн

07. 12. 2021. у 10:55

ПОКРЕТ социјалиста Новог Сада, као и сви Новосађани који су у суботу били застрашивани, малтретирани и нападани, подржава рад полиције у циљу тражења и привођења правди свих насилника и силеџија.

ПОКРЕТ СОЦИЈАЛИСТА НОВИ САД: И наредне суботе ћемо бити у својим просторијама, без страха од силеџија, бранећи слободу Новог Сада

Фото: Покрет социјалиста

Најглупљи међу нападачима су се хвалили својим неделима на интернету и зато им се захваљујемо што су и нама и полицији олакшали посао, али снимака и сведочења има пуно, тако да је ово тек почетак истеривања правде и одбране Новог Сада од насилника.

Нажалост, насиље од суботе није престало, већ се наставило кроз тајкунске медије који силују истину желећи да закопају чињеницу да је у суботу извршен напад руље и покушај линча, а отимање партијских обележја сведу на ниво повређеног ега, а не доказа незаконитог напада на туђе мишљење и имовину. 

Сада је јасна тактика такозваних "еколога" и "демократа" да се викендима дивља, а да их након тога медији аболирају и објављују коментаре пуне мржње и претњи и то не само према Покрету социјалиста, него и свима који су у суботу видели политичку мржњу и насиље, а не спасавање Јадра.

Покрет социјалиста ће и наредне суботе бити у својим просторијама, без страха од силеџија, бранећи слободу Новог Сада и Новосађана.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)