ВУЈАДИНОВИЋ: Насиље и безакоње које покушава спровести Драган Ђилас стиже из медијских центара у Сарајеву, Загребу, Подгорици и Приштини

Novosti online

06. 12. 2021. у 19:14

НАРОДНИ посланик и председник Одбора за дијаспору и Србе у региону Милимир Вујадиновић упозорава да исти центри моћи стоје иза оних који изазивају немире у Србији и који угрожавају наш народ у региону.

ВУЈАДИНОВИЋ: Насиље и безакоње које покушава спровести Драган Ђилас стиже из медијских центара у Сарајеву, Загребу, Подгорици и Приштини

Фото: Принтсцреен

Његово саопштење преносимо у целости:

Гледајући догађаје последњих дана и намере да се дестабилизује Србија, постаје потпуно јасно да иза тога и свега осталог, што се дешава нашем народу у региону, стоје потпуно исти центри моћи, чије седиште је далеко ван граница Србије, али им највернији савезници, у том послу, седе у Београду, у срцу српске државе коме су окренути и сви наши људи из региона.

Наиме, не треба бити превише политички писмен па увидети да комплетна медијска подршка и одушевљење, насиљем и безакоњем, које у Србији покушава спровести Драган Ђилас, стиже из медијских центара у Сарајеву, Загребу, Подгорици и Приштини.

Упадљива је и подршка,, јавних личности,, из Хрватске, уз неодољиву жељу да се прикључе рушилачким походима појединаца у Србији. Походима оних који су инструисани од Маринике Тепић, која је небројено пута у току свог политичког деловања, ничим изазвана, имала потребу да истакне да не припада српском народу и потребу да исти тај народ назове геноцидним. Ту је наравно и Брајан Брковић са Цетиња, главни протагониста нереда у Новом Саду, који је унук Јеврема Брковића, црногорског фашисте и највећег непријатеља Срба у Црној Гори. Просто, свако у Србији када чује ово, постави себи питање, да ли неко из НС уопште може и да дође на Цетиње а камоли да на том истом Цетињу, прави нереде и директно вређа државу Црну Гору.

У свему овоме, ни СПЦ није остала поштеђена, па је за нападе на њу и Патријарха задужен директно Млађан Ђорђевић, кум Драгана Ђиласа.

Ако се на све ово дода и политичка подршка из дела ЕУ и међународне заједнице, од истих оних политичара, који су попут Виоле вон Крамон, ангажовани на пословима укидања Републике Српске, признавања лажне независности Косова и Метохије и на пословима гушења српског идентитета у Црној Гори, све постаје кристално јасно.

Главни циљ свега није никаква екологија, већ изазивање нестабилности у Србији и насилно уклањање српског председника Александра Вучића, око кога је окупљен цео наш народ на Балкану, а након тога би много лакше било завршити послове на укидању Републике Српске, независности Косова и Метохије и гушење идентитета српског народа у Црној Гори и на крају посао коначног уништења СПЦ и Србије. 

Стихови једне чувене епске песме  кажу:,,Али су се преварили љуто, све то може бити обрнуто, тигар љути не боји се лаву, ни Голијат није убр'о славу...,, и они можда најбоље описују садашње стање у коме се Србија и српски народ на Балкану налази, не по први пут у својој историји .

Преварили су се и Мариника Тепић и Брајан Брковић са Цетиња и Млађан Ђорђевић, кум Драгана Ђиласа.

Нити ће српски народ допустити сценарио који су смислили са својим менторима, нити ће српски председник попустити политикама и уценама улице, па самим тим ни они неће постићи циљеве који леже иза читаве њихове ујдурме

Показаће им то народ веома брзо, април месец ће скоро!

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)