РЕТРО ФОЛК НА МОДЕРАН НАЧИН: Одбегла "фрајла" Марија Мирковић представила песму "Пожури, пожури"

С. КОВАЧЕВИЋ

06. 12. 2021. у 11:53

НЕКАДАШЊА "фрајла" Марија Мирковић, која је групу напустила пре девет месеци због соло каријере, представила је песму "Пожури, пожури".

РЕТРО ФОЛК НА МОДЕРАН НАЧИН: Одбегла фрајла Марија Мирковић представила песму Пожури, пожури

Фото С. Ковачевић

- Презадовољна сам коментарима и реакцијама на песму - рекла је Марија за "Новости". - Нарочито ми је драго што ме новинари зову због песме, а не због тога што сам била у "Фрајлама".

На питање да ли мисли да ће као соло извођач успети више, Марија каже да о томе тренутно не размишља много:

- Шта знам, не размишљам о томе, каријера "Фрајли" док сам била са њима је била одлична, да свако пожели такву. Било је ту много одрицања, времена, стратешких планирања. Тако је то код музике, можеш да имаш много талента, али треба још доста тога око тебе да би заиста успео. Хајде да кажемо да за овај почетак ја имам одличну позицију.

Са "Фрајлама" је остала у добрим односима и каже да има њихову подршку, иако нису превише причале, али ће у будућности сести да резимирају све. Окидач за одлазак из групе трајао је дуже време, а разлози су били Маријина потреба за писањем, мирнијим темпом и одмором од концерата. Мада кантауторка жели да да времена песми "Пожури, пожури", не крије да већ има све песме за албум.

- У јануару снимам други спот. Са албумом не журим, снимамо полако, продуценти покушавају мало да модернизују мој ретро фолк. Дуете не планирам, али прижељкујем сарадњу са Петром Грашом.

Ипак, Мирковићева оставља могућност повратка у "Фрајле":

- Засад имам неки свој правац и своје виђење музике, а "Фрајле" имају свој,тако да не треба збуњивати људе, а у будућности не знамо шта доноси живот, тако да је могуће да се једном вратим у групу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)