РАДИ У "ПУТЕВИМА СРБИЈЕ", А БЛОКИРА ПУТЕВЕ! Прима плату из буџета, другима ускраћује слободу кретања (ВИДЕО)

Новости онлине

04. 12. 2021. у 17:10

"ЕКОЛОШКИ" активисти, опозиционари и активисти невладиних организација су данас наставили блокаду путева у Београду и више места у Србији.

РАДИ У ПУТЕВИМА СРБИЈЕ, А БЛОКИРА ПУТЕВЕ! Прима плату из буџета, другима ускраћује слободу кретања (ВИДЕО)

Фото: Фејсбук

Блокаду путева формално су организовале еколошке организације које су финасиране од стране Рокфелер фондације, а на протестима су били присутни Драган Ђилас, Мариника Тепић, Марко Видојковић, Ненад Кулачин и др.

Један од организатора блокаде саобраћаја на државном путу првог реда М21  Шабац – Нови Сад, је Дарко Дрљан. Он је иначе запослен у Путевима Србије где је задужен за обезбеђење.

Тако је Дрљан, који прима плату из буџета Републике Србије данас ускраћивао право осталим грађанима на слободно кретање.

Сличан пример представља и један од предводника протеста, Марко Благојевић, који је земљиште у Слатини прошле године продао фирми "Рио Сава еxплоратион" за преко 700 хиљада евра.

Подсетимо, на блокадама пута у Београду лажни еколози су направили неколико инцидената. Аутобус који саобраћа на релацији Обреновац - Железник је каменован код скретања за Железник, а на Славији је дошло до свађе и лупања аутомобила.

(24Седам)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)