"НОВОСТИ" САЗНАЈУ: Вучић одбио хеликоптер, у Горње Недељице креће аутомобилом упркос блокади "еколога"

Novosti online

04. 12. 2021. у 07:58

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић ићи ће данас у Лозницу аутомобилом, упркос најављеним блокадама које организују такозвани еколози уз помоћ појединих странака опозиције.

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Вучић одбио хеликоптер, у Горње Недељице креће аутомобилом упркос блокади еколога

Фото: Танјуг

Шеф државе, како "Новости" сазнају, није желео да на разговоре са мештанима у Горњим Недељицама иде хеликоптером, како му је сугерисано, а осим разматрања пројекта "Јадар", у директној комуникацији са народом, предвиђено је да обиђе и инфраструктурне радове на територији Шапца. Такође, Вучић ће посетити и домаћинство пољопривредника Живадина Росића и његове породице. Росић обрађује око 25 хектара земље и бави се ратарством и сточарством односно товом јунади. 

Како је претходно најављено, председник би од 15 часова требало да разговара са свим заинтересованим грађанима са подручја 12 села Јадарског краја, у којима постоји највиши степен забринутости због истраживања која врши компанија "Рио Тинто".

Вучић је позвао искључиво грађане тих села да присуствују скупу и није позвао своје присталице из Лознице, Крупња или било ког дела Србије да дођу на скуп.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (13)